Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία Υπ. Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη με Υπ. Δημ. Τάξης Ν. Δένδια για...

Συνεργασία Υπ. Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη με Υπ. Δημ. Τάξης Ν. Δένδια για θέματα ασφάλειας και ηχορύπανσης στις τουριστικές περιοχές

kefalogianni dendiasΕνόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Νίκος  Δένδιας και η Υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, αποφάσισαν τη διενέργεια σειράς Περιφερειακών συσκέψεων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και το συντονισμό των δύο Υπουργείων με την Περιφερειακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Θέμα των συσκέψεων θα είναι μεταξύ άλλων, η τουριστική αστυνόμευση, το παραεμπόριο στις τουριστικές περιοχές, η ηχορύπανση και ο έλεγχος των διαβατηρίων.
Οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο και τον  Ιούνιο και θα συμμετέχουν οι  Υπουργοί, οι Γενικοί Γραμματείς των δύο υπουργείων κ.κ. Π. Γεωργιάδης και Α. Λιάσκος, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αστυνομικοί Διευθυντές και τουριστικοί φορείς της κάθε περιφέρειας.
Η πρώτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαίου 2013 στην Κέρκυρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.