Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην 16η Τουριστική Έκθεση της Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ” 2013 συμμετείχε η Περιφέρεια...

Στην 16η Τουριστική Έκθεση της Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ” 2013 συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΑΞΙΔΙ 2013Στην Έκθεση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου από την Παρασκευή 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, συμμετείχε, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με ενιαίο εκθεσιακό χώρο για όλες τις περιφερειακές ενότητες και με στρατηγικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ΠΚΜ στην αγορά της Κύπρου.
«Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος στο εξωτερικό και την ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας με τους γείτονές μας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα. Μέσα από την κοινή προσπάθεια και την εποικοδομητική συνεργασία με τις όμορες και αδερφές χώρες όπως είναι η Κύπρος,  μπορούμε να πετύχουμε από κοινού το στοίχημα της ανάπτυξης και της εξόδου των χωρών μας από την οικονομική κρίση. Καθώς στο επίκεντρο της τουριστικής έκθεσης “ΤΑΞΙΔΙ 2013” βρίσκεται ο “γαστρονομικός τουρισμός”, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προβάλει τον πλούτο και την εξαιρετική ποικιλία των γαστρονομικών και τουριστικών της προτάσεων. Προβάλλουμε τα ελκυστικά τουριστικά πακέτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουμε στους επισκέπτες  όλο το χρόνο και το μοναδικό συνδυασμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας” δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.