Αρχική General Από το Λιτόχωρο, ο νικητής του διαγωνισμού Doodle 4 Google

Από το Λιτόχωρο, ο νικητής του διαγωνισμού Doodle 4 Google

Celestyal Cruises
 Από το Λιτόχωρο, ο νικητής του διαγωνισμού Doodle 4 GoogleΟ τίτλος αυτού του ελληνικού doodle που σχεδίασε ο μικρός μαθητής Αστέριος Ρέυνικ, ο οποίος νίκησε τον διαγωνισμό Doodle 4 Google, είναι «η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα».
Ο μικρός μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Google ο οποίος ήταν ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Η Ελλάδα μου» και θα έπρεπε το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.
 
Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα, ξεχώρισε σε ψηφοφορία που είχε διάρκεια από 15 Απριλίου – 7 Μαΐου 2013.
 
Η τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2013 και ο νικητής για 24 ώρες, θα απολαμβάνει στις 14, Μαϊου, 2013, την πρώτη θέση στην πρώτη σελίδα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης.
 
Ο τελικός νικητής επίσης, κέρδισε:
-Ένα Chromebook
-Ένα Wacom tablet
-Μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασε
-Ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.