Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απέναντι στην… Ιστορία

Απέναντι στην… Ιστορία

Rally Acropolis 2013Με φόντο τον Παρθενώνα ολοκληρώθηκε και τυπικά το 12ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, δηλαδή με την Τελετή Απονομής των επάθλων στους νικητές, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι, στο λόφο των Μουσών (Φιλοπάππου).

Όλοι οι πρωταγωνιστές του συναρπαστικού τριήμερου αγώνα έλαβαν τα βαρύτιμα τρόπαιά τους σε ένα χώρο εξέχουσας ιστορικής σημασίας για την Αθήνα και την Ελλάδα που είναι παράλληλα άρρηκτα δεμένος και με την ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις.

Στο τελετουργικό παραβρέθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι των χορηγών του αγώνα, μεταξύ των οποίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche/Μοτοδυναμική ΑΕΕ κ. Σωτήρης Χατζίκος, ο Παρατηρητής της FIA κ. Harry Vossen και φυσικά τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, κ.κ. Χρήστος Αποστολίδης (Πρόεδρος), Θάνος Περιστεριώτης (Αλυτάρχης) και Γιάννης Χόλης, που έλαβαν τα εύσημα από όλους τους παρισταμένους για την άψογη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως θριαμβευτές του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις αναδείχθηκαν οι Ι. Φωτόπουλος – Α. Γεωργίου (ALFA ROMEO 2000 GT Veloce) και μάλιστα για 2η συνεχή χρονιά, ενώ οι Θ. Κονταράτος – Γ. Δελαπόρτας (PORSCHE 911 SC) και Π. Αντωνόπουλος – Μ. Καλίτση (PORSCHE 911 T) συμπλήρωσαν το βάθρο των νικητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.