Αρχική Εκδηλώσεις Μεγάλη η επιτυχία του Οnline live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”.

Μεγάλη η επιτυχία του Οnline live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”.

 Ένα “πραγματικό Ταξίδι γνωριμίας και δικτύωσης”, είχαν οι Ελληνικές τουριστικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στο πρώτο online live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”, με το πολύτιμο τμήμα του Ελληνισμού της Αμερικής αλλά και με Αμερικανικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τουριστικά και άλλα εμπορικά ελληνικά προϊόντα. 


Το online live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες” πραγματοποιήθηκε, στις 13, Απριλίου, το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Alexandros, στην Αθήνα, με απ’ ευθείας σύνδεση με τους παρευρισκόμενους στο συνέδριο “Η κρίση στην Ευρωζώνη και πώς επηρεάζει τον Τουρισμό και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού” που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Hermes Expo.

Τη συνέχιση της προσπάθειας ζήτησαν οι παρευρισκόμενοι, από τους διοργανωτές του online live forum, ώστε να δωθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους σχέσεις με το εξωτερικό και οι μικρές τουριστικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις που διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα, ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς.

Δείτε στιγμιότυπα, από την εκδήλωση. Επίσης στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε τμήματα του video, που παραθέτουμε στην αρχή.

Toxota http://youtu.be/2SunAmsujhk?t=26m7s

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.