Αρχική Εκθέσεις Τη συμμετοχή Εμπορικής αποστολής στην Hermes Expo, χρηματοδοτεί η «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ»

Τη συμμετοχή Εμπορικής αποστολής στην Hermes Expo, χρηματοδοτεί η «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑΣτην πρόσκληση της Hermes Expo, για ενεργό συμμετοχή, απάντησε θετικά η εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.». όχι μόνο με τη δική της συμμετοχή αλλά και την χρηματοδότηση εμπορικής αποστολής 20 επιχειρηματιών από τον νομό Ηλείας και στόχο την δραστηριοποίησή τους στη μεγάλη αγορά της Αμερικής.

Η εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.», μετά από προσωπική πρόσκληση του κου Παύλου Κοτρώτσιου, διοργανωτή της έκθεσης, συμμετέχει στην έκθεση Hermes Expo στο Atlantic City – New Jersey καθώς και σε συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και σε άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Με την συμμετοχή της στην έκθεση “Hermes Expo” η εταιρεία επιθυμεί να προσφέρει στις Η.Π.Α. τα προϊόντα της καθώς και άλλα προϊόντα που παράγονται στον Νομό Ηλείας και στην Ελλάδα, ώστε να ωφεληθεί η Ελλάδα, οι κάτοικοι των Η.Π.Α., η ίδια η επιχείρηση και να δυναμώσει περαιτέρω η Ελληνοαμερικανική φιλία, όπως είναι και ο στόχος του Προέδρου της εταιρείας, Κώστα Παναγιωτόπουλου.

Την δύναμη της ομογένειας που αποτελεί ενα μετρήσιμο κομάτι της Αμερικάνικης ΑΓΟΡΑΣ, βλέπει πρώτος ο κ. Παναγωτόπουλος, και όχι μόνο δεν την υποτιμά αλλά τουναντίον, την σέβεται και την αξιοποιεί με τον δικό του τρόπο και αναζητά την πολύπλευρη συνεργασία μαζί της, δυναμικά και αθόρυβα.

Σε αυτά τα πλαίσια, εκτός από τα προϊόντα της η εταιρεία θα έχει στο περίπτερό της και θα εκπροσωπεί επιχειρήσεις και προϊόντα από την Ηλεία και την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν προϊόντα της Ηλειακής Γης, παραδοσιακά, υγιεινά, εξαιρετικής ποιότητας, και μοναδικά στον κόσμο.

Η «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.» έχει μια μακρά ιστορία στην παραγωγή κεραμικών δομικών υλικών, που ξεκινά από το 1955 και συνεχίζεται από την 3η γενιά της οικογένειας.

Η μικρή εταιρεία του χθες, άλλαξε μορφή, εκσυγχρονίστηκε και σήμερα είναι σε θέση να τροφοδοτεί με προϊόντα τόσο την Ελληνική αγορά, όσο και αγορές του εξωτερικού.

Τα προϊόντα της (τούβλα, κεραμίδια) κατατάσσονται στα καλύτερα του είδους και προσφέρονται σε οικονομικές τιμές, βοηθώντας κάθε ιδιοκτήτη να αποκτήσει ένα σπίτι γερό, άνετο, οικονομικό και όμορφο, που θα απολαμβάνει να κατοικεί και θα είναι ήσυχος για μια ολόκληρη ζωή.

Στην έκθεση “Hermes Expo” και στις συναφείς με αυτήν δραστηριότητες, την εταιρεία θα εκπροσωπήσουν οι κ. Παναγιώτης Β. Παναγιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διονύσης Κ. Παναγιωτόπουλος, Μέλος Δ.Σ., οι οποίοι θα έχουν συναντήσεις με επιχειρηματίες και ομογενείς.
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.