Αρχική Κρουαζιέρες H Royal Caribbean International ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την πρωτοποριακή κατηγορία κρουαζιερόπλοιων QUANTUM

H Royal Caribbean International ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την πρωτοποριακή κατηγορία κρουαζιερόπλοιων QUANTUM

Απαράμιλλος σχεδιασμός, μοναδική εμπειρία με εξομοιωτή ελεύθερης πτώσης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, εικονικά μπαλκόνια και πολλά ακόμη

Με βάση μια κληρονομιά  καινοτομίας και δημιουργικού σχεδιασμού πάνω από 40 χρόνια, η Royal Caribbean International ανακοίνωσε τις  πρώτες λεπτομέρειες της επόμενης γενιάς διακοπών κρουαζιέρας – τις Quantum κρουαζιέρες. Η κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Quantum θα  δώσει ένα  μοναδικό  άλμα προς τα εμπρός, με την εισαγωγή περισσότερου παιχνιδιού που αλλάζει “πρωτιές στη θάλασσα”, και θα προσφέρει  μια εμπειρία σε εξομοιωτή ελεύθερης  πτώσης, μια συναρπαστική περιπέτεια που θα μεταφέρει τους επισκέπτες πάνω από 300 πόδια στον αέρα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Νέους χώρους αιχμής,  συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων αθλημάτων εσωτερικού χώρου, προσφέροντας ένα ψυχαγωγικό συγκρότημα στη θάλασσα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, roller skating και πολλά περισσότερα καθώς επίσης και τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες καμπίνες που έχουν ποτέ σχεδιαστεί από εταιρία κρουαζιέρας. Αυτές οι νέες, μεγαλύτερες καμπίνες καταστούν  δυνατή την καινοτομία στο σχεδιασμό, την αποθήκευση και την άνεση και συμπεριλαμβάνουν τα  πρώτα εικονικά μπαλκόνια του κλάδου. Κάθε καμπίνα του Quantum of the Seas θα έχει την δική της  άποψη. Τα πολυαναμενόμενα στοιχεία παρουσιάστηκαν από το αστέρι του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Kristin Chenoweth – νονά του κρουαζιερόπλοιου Quantum of the Seas – σε μια αποκλειστική εκδήλωση για τα μέσα ενημέρωσης και ξεχωριστών καλεσμένων σήμερα το πρωί στη Νέα Υόρκη.
“Αυτή η νέα γενιά πλοίων μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε άλλο ένα άλμα στη σχεδίαση κρουαζιερόπλοιων. Η καινοτομία ήταν πάντα μέρος του DNA μας και όλη αυτή η δημιουργικότητα μας έχει ωφελήσει στο σχεδιασμό πλεύσης του  Quantum”, δήλωσε ο Richard D. Fain, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises, Ltd. “Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Quantum θα καταπλήξουν τους  επισκέπτες μας, αλλά η πραγματική δύναμη του σχεδιασμού είναι το πώς οι άνθρωποι μας έχουν ενσωματώσει όλα αυτά τα διαφορετικά συστατικά για να δημιουργήσουν μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία”.

Πρωτοφανείς “πρωτιές στη Θάλασσα”
Έχοντας οδηγήσει τη βιομηχανία με την εισαγωγή απίστευτων πρωτοποριών, όπως είναι ο Τοίχος Αναρρίχησης, το παγοδρόμιο, ο προσομοιωτής surf (Flow Rider), το Central Park και το AquaTheater, η Royal Caribbean θα προωθήσει την εν πλω εμπειρία ακόμη περισσότερο με την παράδοση μιας πρωτοποριακής σύνθεσης από “πρωτιές στη θάλασσα” για τα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum. Οι νέες δυνατότητες αποκλειστικά για την Royal Caribbean περιλαμβάνουν:

• RIPCORD by iFly, η πρώτη εμπειρία ελεύθερης πτώσης με εξομοιωτή στη θάλασσα, η οποία επιτρέπει σε όλους, και αυτούς που θα απολαύσουν την εμπειρία για πρώτη φορά και σε αυτούς που έχουν μεγάλη εμπειρία να απολαύσουν την απόλυτη συγκίνηση και χαρά της ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο σε ένα ασφαλές, και ελεγχόμενο περιβάλλον προσομοίωσης.

• North Star, ένα θαύμα της μηχανικής, που μεταφέρει τους επισκέπτες – κυριολεκτικά –  σε νέα επίπεδα μέσα σε  ένα γυάλινο κόσμημα σε σχήμα κάψουλας,  σε ένα θεαματικό ταξίδι 300 πόδια πάνω από τον ωκεανό και πάνω από τις πλευρές του πλοίου με θέα 360 μοιρών.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εισάγουμε σημαντικές πρωτοπορίες στο σχεδιασμό των κρουαζιερόπλοιων  Quantum of the Seas και  Anthem of the Seas”, δήλωσε ο Adam Goldstein, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International. “Το καινοτόμο πνεύμα της εταιρίας  μας  με την κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Quantum, θα παραδώσει τις πιο απροσδόκητες δραστηριότητες και τους πλέον εκπληκτικούς χώρους. Οι πελάτες μας πρέπει να προετοιμαστούν για να  εντυπωσιαστούν”

Νέοι Χώροι με Υπογραφή
Με την κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Quantum, η  Royal Caribbean παντρεύει νέες καινοτομίες με σημαντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία σχεδιασμού για την παρουσίαση νέων εντυπωσιακών χώρων. Στα κρουαζιερόπλοια Quantum of the Seas και Anthem of the Seas  οι επισκέπτες θα βρουν ατελείωτες δυνατότητες σε τρεις νέους χώρους.

• Το Two70°  είναι μια επαναστατική ιδέα, ένας πολύ-επίπεδος χώρος  που είναι βέβαιο ότι θα γίνει ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους επί του κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Quantum. Ο χώρος που εύστοχα ονομάστηκε έτσι για την εκπληκτική 270 μοιρών πανοραμική θέα στη θάλασσα μέσα από τεράστιους, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, γυάλινους τοίχους που εκτείνονται σχεδόν σε τρία καταστρώματα μέχρι την πρύμνη του πλοίου. Το Two70 ° συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία και την τεχνολογία για να δημιουργήσει ένα ταξίδι μεταμορφώσεων από μέρα σε νύχτα. Το τέλειο σκηνικό που συνδέει με τη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο  Two70° παρέχει ένα σύγχρονο  και άνετο χώρο – σαλόνι – για τους επισκέπτες για να αναπαυθούν και να χαλαρώσουν. Καθώς ο ήλιος δύει και τα φώτα χαμηλώνουν, στον  εκθαμβωτικό χώρο σταδιακά αποκαλύπτεται η  βραδυνή  του υπόσταση, προσφέροντας στους επισκέπτες  εντυπωσιακή, μυστηριώδη και απρόσμενη διασκέδαση. Η απαράμιλλη τεχνολογία του χώρου σημαίνει ότι κάθε παράσταση στο Two70° είναι πολυδιάστατη και προσφέρει στο κοινό ένα συνδυασμό ζωντανών καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των aerialists, καθώς και εκπληκτικά βίντεο και ψηφιακά τοπία.

• Ο μεγαλύτερος κλειστός ενεργός χώρος στη θάλασσα το SeaPlex είναι ένα ξεχωριστός, ευέλικτος   χώρος ψυχαγωγίας και σπόρ με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά που θα εμπνεύσει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών επιτρέποντας τους  να συνδεθούν χαλαρά  με  τις παιχνιδιάρικες πλευρές τους. Παρέχοντας τις περισσότερες πρώτες εμπειρίες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σχολή τσίρκου με τραμπολίνα, ή να παίξουν μπάσκετ σε ένα πλήρους μεγέθους γήπεδο μπάσκετ. Τη νύχτα, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και το πατινάζ προσφέρουν απαράμιλλη διασκέδαση. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν με ενορχηστρωμένη μουσική από ένα πλωτό περίπτερο DJ που αιωρείται πάνω από τον χώρο

. • Μια αίθουσα μουσικών εκδηλώσεων και παραστάσεων ο πιο hot συναυλιακός χώρος του κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Quantum, το Music Hall είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε  αποκλειστικές ζωντανές παραστάσεις, DJs, θεματικές βραδιές πάρτυ, μπιλιάρδο και πολλά άλλα. Ο επαναστατικός και δυναμικός διώροφος σχεδιασμός του Music Hall είναι εμπνευσμένος από το πνεύμα του ροκ εν ρολ.

Η επόμενη γενιά καταλυμάτων –  καμπίνων
Με γνώμονα την άνεση και την ευκολία, η Royal Caribbean κάνει το ντεμπούτο της στα πιο ευρύχωρα και πολυτελή καταλύματα που έγιναν ποτέ, εισάγοντας δωμάτια που κατά μέσο όρο είναι εννέα τοις εκατό μεγαλύτερα από εκείνα των κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Oasis. Όλες οι καμπίνες έχουν ένα εκλεπτυσμένο, πολυτελή σχεδιασμό, για την δημιουργία ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι. Η νέα έξυπνη προσέγγιση της Royal Caribbean είναι κάθε καμπίνα να διαθέτει σύγχρονες ανέσεις φιλικό σχεδιασμό, ευκολίες στη χρήση και  μεγαλύτερες λύσεις αποθήκευσης.

• Τώρα, κάθε δωμάτιο στο Quantum of the Seas έχει θέα, με τη συναρπαστική εισαγωγή των εικονικών καμπίνων με μπαλκόνι. Αυτή η έννοια του σχεδιασμού φέρνει εικονικά μπαλκόνια στις εσωτερικές καμπίνες και προσφέρει επεκτασιμότητα και σε πραγματικό χρόνο θέα στον ωκεανό και στους συναρπαστικούς προορισμούς.

• Για πολυμελείς  οικογένειες οι καμπίνες που επικοινωνούν μεταξύ τους προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές κατηγορίες καμπίνας που συνδέονται για να σχηματίσουν μια ειδική διάταξη και παρέχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια και μπάνια για όλους. Αυτά τα καταλύματα επιτρέπουν σε οικογένειες και παρέες που ταξιδεύουν μαζί να απολαύσουν τα καλύτερα των δύο κόσμων, που αφορούν στην κοινόχρηστη και προσωπική τους στιγμή.

• Με το Quantum of the Seas, η Royal Caribbean παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποικιλία κατηγοριών καμπίνας, συμπεριλαμβανομένων των νέων Studio, κάποιων καμπίνων με μπαλκόνι για μεμονωμένους ταξιδιώτες, τρεις κατηγορίες Τζούνιορ Σουίτας και μεγαλύτερες Loft Suites.

Οι ξεχωριστές παροχές παραμένουν με περισσότερες εκπλήξεις
Το Σολάριουμ μόνο για ενήλικες, μαζί με μια εξωτερική πισίνα, μια νέα εσωτερική πισίνα με λειτουργική οροφή και παιδικό aqua H2O Zone θα βρίσκονται στο τελευταίο κατάστρωμα. Η Royal Caribbean συνεχίζει να παρέχει τις πιο δημοφιλείς  εμπειρίες για οικογένειες, όπως η αναρρίχηση σε τοίχο, το  FlowRider με προσομοιωτή surf, το βραβευμένο πρόγραμμα παιδιών Ocean adventure.  Τα προσχολικής ηλικίας και τα παιδιά του νηπιαγωγείου διασκεδάζουν με την DreamWorks και τις διάφορες εκδηλώσεις της πάνω στο πλοίο με  τους χαρακτήρες από ταινίες κινουμένων σχεδίων: Shrek, Kung Fu Panda και τη Μαδαγασκάρη. Όλα θα είναι διαθέσιμα στην κατηγορία Quantum. Το Quantum of the Seas καθώς και το Anthem of the Seas, θα κάνουν ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός σε γαστρονομικές προσφορές, παρέχοντας τις πιο ευέλικτες επιλογές για φαγητό και περισσότερα θεματικά εστιατόρια από ποτέ! Πρόσθετες λεπτομέρειες για φαγητό, διασκέδαση και άλλα χαρακτηριστικά για τις ανέσεις του  Quantum of the Seas θα παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες.
Το κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas θα κάνει το ντεμπούτο του το φθινόπωρο του 2014 και θα  ακολουθήσει το αδελφό του κρουαζιερόπλοιο Anthem of the Seas, την άνοιξη του 2015. Τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Quantum 167.800 κόρων θα εκτείνονται σε 18 καταστρώματα, και θα μεταφέρουν 4.180 άτομα σε δίκλινα δωμάτια διαθέτοντας 2.090 καμπίνες. Το Quantum of the Seas θα αποπλεύσει από τη Νέα Υόρκη, με λιμάνι εκκίνησης το Cape Liberty  πραγματοποιώντας 7νυχτα και 12νύχτα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2014/15. 

Οι κρατήσεις θα είναι διαθέσιμες για τα μέλη του Crown & Anchor από 27 Μαϊου, 2013 πριν το άνοιγνα κρατήσεων για το ευρύ κοινό στις 4 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Quantum of the Seas είναι διαθέσιμες στο www.RoyalCaribbean.com/Quantum

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.