Αρχική Εκδηλώσεις Building Dynamic Business Ties

Building Dynamic Business Ties

 

[podcast]http://www.lagonissiradio.com/building-dynamic-business-ties.mp3[/podcast]
Κάντε Click για να ακούσετε το μήνυμα για το on line live forum

Building Dynamic Business Ties

Το πρώτο on line live forum-γέφυρα μεταξύ του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου στην Ελλάδα με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13, Απριλίου 2013, 17.00-19.00, στο Ξενοδοχείο Alexandros, Τιμ. Βάσσου 8, 115 21 Αθήνα, Πλατεία Μαβίλη.

Το online live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”, πρόκειται να διοργανώσουν, η HermesExpo 2013 και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΤ&D Center, στις 13, Απριλίου, κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης, η οποία πραγματοποιείται στην Αμερική με απ’ ευθείας σύνδεση με το forum στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο, online-live forum, προσφέρεται ως μέσο επικοινωνίας και δικτύωσης των ελληνικών τουριστικών και εξαγωγικών επιχειρήσεων με πολύτιμο τμήμα του Ελληνισμού της Αμερικής αλλά και με Αμερικανικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τουριστικά και άλλα εμπορικά ελληνικά προϊόντα. Άλλωστε η Αμερική αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη μας.

Η διοίκηση της διοργάνωσης HermesExpo, θα προσφέρει σημαντική βοήθεια και ο Πρόεδρος της, Παύλος Κοτρώτσιος επιθυμεί να υποστηρίξει την επικοινωνία κάθε ελληνικής επιχείρησης που προσδοκά να έρθει σε επαφή με την τεράστια αυτή αγορά. 

Με το online live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες” η HermesExpo του 2013, εισάγει πρώτη  ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα , στην υπηρεσία των εκθετών της, τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

Για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση της Ελλάδας στο on line forum επικοινωνίας, κορυφαίοι ομιλητές θα αναλύσουν σημαντικά θέματα και θα απαντήσουν live με online σύνδεση με τους συνέδρους που θα βρίσκονται στην έκθεση HermesExpo, στα ερωτήματα-ερωτηματικά, που έχουν, οι Αμερικανοί πολίτες.
 
Η εκδήλωση στοχεύει να παρουσιάσει την εικόνα της Ελλάδας ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό καθώς και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν με επιχειρήσεις στην Αμερική με σκοπό τα ελληνικά αξιόλογα  ανταγωνιστικά προϊόντα να γίνουν γνωστά στην αμερικανική αγορά.

Στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης ενημέρωσης των εκθετών της η HERMES EXPO θα ενημερώσει για την πραγματοποίηση αυτού του forum επικοινωνίας όλους τους ενδιαφερόμενους δίνοντας τους και τη δυνατότητα να θέσουν από πριν τις ερωτήσεις και τα θέματα που επιθυμούν να συζητηθούν για την καλύτερη προοπτική αποτελεσματικής συνεργασίας με Ελληνικές επιχειρήσεις.

Η HermesExpo, η μοναδική έκθεση που φέρνει σε επαφή Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, εδώ και 20 χρόνια, φέτος, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες (Τουριστικές επιχειρήσεις – εξαγωγείς) να συνάψουν εμπορικές σχέσεις με τη δυναμική αγορά της Βόρειας Αμερικής, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό AT&D Center, οποιοίος ειδικεύεται στις σπουδές, e-Marketing, επιχειρούν να δημιουργήσουν, μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη διοργάνωση του Οn line live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”.

Πως θα συμμετέχετε
Η συμμετοχή της Ελλάδας θα γίνει μέσω Internet, όπου το πάνελ ομιλητών στην Ελλάδα, με live, online σύνδεση με τους συνέδρους που θα βρίσκονται στην έκθεση HermesExpo, θα απαντήσει στα ερωτηματικά, που έχουν, οι Αμερικανοί για την Ελλάδα, και θα ενημερώσει για τις εμπορικές ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται τη σημερινή εποχή.

Θα εξεταστούν θέματα που έχουν σχέση με τον Τουρισμό, τη Μεσογειακή Διατροφή, τη Κρουαζιέρα, την Ελληνική Οικονομία, αλλά και τις εξαγωγικές δυνατότητες, ελληνικών επιχειρήσεων.

Συμμετοχή στο Οn line live forum, μόνο κατόπιν δήλωσης.

Καλέστε μας για λεπτομέρειες στο 210 800 10 29, 210 99 40 109

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.