Αρχική Εκδηλώσεις Οn line live επικοινωνία θα έχει ο επιχειρηματικός κόσμος Ελλάδας και Αμερικής,...

Οn line live επικοινωνία θα έχει ο επιχειρηματικός κόσμος Ελλάδας και Αμερικής, το Σάββατο 13, Απριλίου

Με κύριο στόχο την ανάπτυξη νέων εμπορικών συνεργασιών, και την υποστήριξη κάθε ελληνικής επιχείρησης που προσδοκά να έρθει σε επαφή με την τεράστια αγορά της Αμερικής, πραγματοποιείται, στις 13, Απριλίου, 17.00- 19.00, στο Ξενοδοχείο Alexandros, Τιμ. Βάσσου 8, 115 21 Αθήνα, Πλατεία Μαβίλη, το online live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να δωθεί η δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες (Τουριστικές επιχειρήσεις – εξαγωγείς) να συνάψουν εμπορικές σχέσεις με τη δυναμική αγορά της Βόρειας Αμερικής, η Έκθεση HermesExpo, φέτος, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό AT&D Center, ο οποίος ειδικεύεται στις σπουδές, e-Marketing, επιχειρούν να δημιουργήσουν, μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη διοργάνωση του Οn line live forum “Χτίζοντας δυναμικές επιχειρηματικές συνεργασίες”.

Άλλωστε η Αμερική αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη μας.

Για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση της Ελλάδας στο on line forum, κορυφαίοι ομιλητές θα αναλύσουν σημαντικά θέματα και θα απαντήσουν live με online σύνδεση με τους συνέδρους που θα βρίσκονται στην έκθεση HermesExpo, στα ερωτήματα-ερωτηματικά, που έχουν, οι Αμερικανοί πολίτες.


Η εκδήλωση στοχεύει να παρουσιάσει την εικόνα της Ελλάδας ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό καθώς και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν με επιχειρήσεις στην Αμερική με σκοπό τα ελληνικά αξιόλογα ανταγωνιστικά προϊόντα να γίνουν γνωστά στην αμερικανική αγορά.

Το Οn line live forum υποστηρίζεται από το γνωστό site www.travelling.gr και το καθημερινό news letter https://news.travelling.gr.

Για συμμετοχή καλέστε στο Τηλ. 210-800 10 29

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.