Αρχική Επικαιρότητα Η τυφλή χορεύτρια που συγκλόνισε στο αμερικάνικο Dancing

Η τυφλή χορεύτρια που συγκλόνισε στο αμερικάνικο Dancing

 Ο περσινός νικητής του αμερικανικού «Dancing with the Stars», Derek Hough, ανέβηκε για ακόμα μια φορά στη σκηνή του ριάλιτι χορού και χάρισε στο κοινό τη πιο συγκινητική του ερμηνεία και αυτό εξαιτίας της παρτενέρ του που δεν ήταν άλλη από μια κοπέλα που είναι κατά 90% τυφλή.
Το βράδυ της Τρίτης, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Αμερικανών που είχαν συντονιστεί μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν το χορευτικό σόου ένιωσαν μια ιδιαίτερη ανατριχίλα…
 
Η 17χρονη Brilynn Rakes, επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες για να χορέψει μπροστά σε κοινό και κριτικούς, όταν οι παραγωγοί είδαν σε βίντεο τις εξαιρετικές χορευτικές ικανότητας του τυφλού κοριτσιού.
 
«Έκλαιγα όλη την εβδομάδα, γιατί με συγκίνησε πάρα πολύ ο χορός της», δήλωσε ο Derek, ο οποίος τη φετινή χρονιά συνοδεύει σε κάθε της προσπάθεια πάνω στο παρκέ την Kellie Pickler.
 
Και συνέχισε: «Γεννήθηκε με πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης. Είναι σχεδόν ολοκληρωτικά τυφλή. Δε θα μπορέσει ποτέ της να οδηγήσει. Πρέπει να φοράει ειδικούς φακούς οι οποίοι προστατεύουν τα μάτια της, μιας και είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα στο φως. Όμως παρά τα προβλήματα αυτά, είναι μια εξαιρετική χορεύτρια. Καταφέρνει να χορεύει με τα μάτια της ψυχής της και έχει δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό. Αποτελεί πηγή έμπνευσης!».
 
Και μπορεί το κομμάτι που χόρεψαν να έχει τίτλο «I Can’t Look at the Stars» («δεν μπορώ να δω τα αστέρια», όμως ο επαγγελματίας χορευτής δήλωσε: «Για μένα δεν είναι τυφλή!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.