Αρχική Τουρισμός Συμφώνησαν ΠΟΕΙΑΤΑ και ΣΕΤΕ, για τα ταξί

Συμφώνησαν ΠΟΕΙΑΤΑ και ΣΕΤΕ, για τα ταξί

Συμφώνησαν ΠΟΕΙΑΤΑ και ΣΕΤΕ, για τα ταξίΚοινή η θέση ΠΟΕΙΑΤΑ και ΣΕΤΕ, την προσπάθεια η χώρα μας ν’ αξιοποιήσει το συγκριτικό της πλεονέκτημα και τον τουρισμό, τόνισε ο Υπουργός ΑνΥπ Κωστής Χατζηδάκης, μετά από κοινή συνάντηση, με τους Προέδρους των δύο φορέων.

Η ΠΟΕΙΑΤΑ και ο ΣΕΤΕ συμφώνησαν να υπάρξει ένα σύστημα πιστοποίησης των ταξί, το οποίο θα το προωθήσουν με περαιτέρω συνεννοήσεις μεταξύ τους, έτσι ώστε τα ταξί τα οποία θα έχουν ένα ειδικό σήμα ποιότητος, να έχουν και το «διαβατήριο», τη σφραγίδα σε σχέση με τους πελάτες, ιδιαίτερα τους τουρίστες εκείνους οι οποίοι θέλουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

Επίσης, ν’ αντικατασταθεί το σύστημα το οποίο υπάρχει σήμερα για περιηγήσεις τουριστών. Μέχρι σήμερα υπάρχει συγκεκριμένη χρέωση μέχρι τα 20 λεπτά περιήγησης κι από κει και πέρα ελεύθερο τιμολόγιο. Το ελεύθερο τιμολόγιο, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εμπειρία, στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτουργεί τελείως αρνητικά για τους τουρίστες και φυσικά για την εικόνα της χώρας διότι υπάρχουν φαινόμενα εξωφρενικών χρεώσεων, εν αγνοία των πελατών.

Το νέο σύστημα θα καταλήγει σε μια χρέωση που θα είναι κατ’ ανώτατον 25 ευρώ την ώρα για τέτοιου είδους περιηγήσεις τουριστών.

Ενώ ο κ. Λυμπερόπουλος, στην ομιλία του είπε “θέλουμετη συνεργασία ειδικά με τον τουρισμό διότι έχουμε να προσφέρουμε πολλά πράγματα και μπορούμε ν’ ανοίξουμε νέες αγορές μέσα από το ταξί, με σωστές τιμές και με ποιότητα. Και σε αυτοκίνητο και σε ήθος και καθαρότητα αυτοκινήτων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.