Αρχική Ελλάδα Travel to Greece – Is it Safe?

Travel to Greece – Is it Safe?

AHEPAΗμερίδα με θέμα “Είναι ασφαλής προορισμός η Ελλάδα” , “Travel to Greece – Is it Safe?”, διοργανώνουν τα μέλη της ΑΗΕΡΑ Hellas και η διοίκηση του Κολλεγίου Ινδιανάπολης Αθηνών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κολλέγιου Ινδιανάπολης Αθηνών, Μάρκου Αυριλίου 5, Πλάκα, Αθήνα, στις 20 Μαρτίου, 2013, ώρα 19.30

Στόχος η αντιστροφή της αρνητικής εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό και η ορθή αντίληψη της πραγματικότητας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

Μεταξύ των ομιλητών, οι οποίοι θα απαντήσουν, στα ερωτήματα των Αμερικανών πολιτών, είναι ο Πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ Hellas κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του τμήματος της Γλυφάδας κ. Βασίλης Πετκίδης καθώς και ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ινδιανάπολης Αθηνών κ. Βασίλης Μποτόπουλος.

Επίσης στο πάνελ θα βρίσκονται, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο Πρόεδρος του Skal Αθήνας κ. Στέφανος Κωστόπουλος, εκ μέρους του Οργανισμού Repower Greece ο κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος, ο Dr. Στέγιος Κατηχωρίτης, ειδικός στα θέματα ασφάλειας, η Κα Stacey Papaioannou-Harris, από την Ένωση Αμερικανίδων στην Ελλάδα (AWOG), ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων του ΗΑΤΤΑ κ. Νίκος Κελαϊδίτης, εκ μέρους του Δήμου Σαρωνικού ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Βολάκος και πολλοί άλλοι.

Τις ομιλίες θα συντονίσει η κα Δήμητρα Κατραμάδου, δημοσιογράφος της Καθημερινής.

O Κος Γιώργος Ντούσιας, μέλος της ΑΗΕΡΑ, Γλυφάδα Chapter HJ-2, σε επικοινωνία με την Travelling News, τονίζει τα εξής:

“Αναλάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία ως αντίδραση του γεγονότος ότι όλο και πιο πολλοι άνθρωποι στο εξωτερικό έχουν υιοθετήσει την γνώμη ότι η Αθήνα δεν είναι ένα ασφαλές μέρος για να το επισκεφθούν. Πιστεύουμε ότι αυτή η αρνητική αντίληψη για την Ελλάδα είναι προϊόν της υπερβολικής παρουσίασης των διαφόρων γεγονότων που εχουν συμβεί στην Αθήνα.
Ως υπεύθυνοι κάτοικοι της Ελλάδος, πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την αρνητική αντίληψη και ετσι να βοηθήσουμε τους υποψήφιους επισκέπτες να κατανοήσουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται.”

Η Είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.