Αρχική Εταιρικά Νέα Συνεργασία Athens Ledra Marriott – Νova

Συνεργασία Athens Ledra Marriott – Νova

Athens Ledra MarriottΤο Athens Ledra Marriott, καλωσορίζει τη συνεργασία με την πρώτη συνδρομητική, ψηφιακή, δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα την Nova. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής τηλεθέασης της  Nova προσφέροντας τους μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Ο κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει μέσα από αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο αλλά και ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών με περιεχόμενο την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την μουσική, τις τέχνες και το lifestyle.

Η συνεργασία του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott με τη  Nova στοχεύει στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν την υπηρεσία ψυχαγωγίας που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά, με έμφαση στο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρει η ψηφιακή πλατφόρμα της Nova, διοργανώσεων όπως Superleague ΟΠΑΠ, UEFA Champions League, UEFA Europa League & Euroleague και πολλές άλλες σημαντικές διοργανώσεις όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο & γκολφ.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής διείσδυσης της  Nova στην αγορά των ξενοδοχειακών μονάδων και αναδεικνύει την προσιτότητα των υπηρεσιών της προς τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Με την σειρά του το  Athens Ledra Marriott συνεχίζει να καινοτομεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στο χώρο της φιλοξενίας.


Με θέα την Ακρόπολη, το πολυτελές ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott απέχει λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και τα φημισμένα αξιοθέατα. Με τα ευρύχωρα δωμάτια, τις άρτιες εγκαταστάσεις και τις πλούσιες παροχές του το Ξενοδοχείο αποτελεί μία αξέχαστη απόδραση τόσο για τα επαγγελματικά σας ταξίδια όσο και για τα ταξίδια αναψυχής. Με εύκολη πρόσβαση στην Πλάκα και τα περίφημα Αθηναϊκά εστιατόρια καθώς και στις περιοχές Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Πειραιά, το ξενοδοχείο  Athens Ledra Marriott είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.