Αρχική Ελλάδα Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού είχαν οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού είχαν οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ

Σύλλογος εργαζομένων ΕΟΤΤην Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Τουρισμού με αίτημα την αποτροπή της σχεδιαζόμενης διάλυσης του ΕΟΤ.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αυτής αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Γενικού Γραμματέα για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας η αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων ζήτησε να συναντηθεί με την Υπουργό Τουρισμού.
 
Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εργαζομένων και συναντήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι πρόεδροι των Συλλόγων κατέθεσαν την αγωνία των εργαζομένων τόσο για τις θέσεις εργασίας αλλά κυρίως για την αποτελεσματικότητα του νέου σχήματος των υπηρεσιών του Υπουργείου και του ΕΟΤ, όπως αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η κα Κεφαλογιάννη διαβεβαίωσε ότι όλες οι θέσεις εργασίας είναι εξασφαλισμένες και δήλωσε ότι η οριστική διάρθρωση των δομών του ΕΟΤ και του Υπουργείου θα καθοριστούν με το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί για συζήτηση στη Βουλή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα με την Υπουργό να ανταποκρίνεται στο αίτημα των προέδρων των Συλλόγων για νέα συνάντηση με το σύνολο των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων ώστε να γίνει διεξοδική συζήτηση για τις δομές και τις αρμοδιότητες, αμέσως μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.