Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα Υπηρεσία Book Online Pay Offline μέσω www.qatarairways.gr

Νέα Υπηρεσία Book Online Pay Offline μέσω www.qatarairways.gr

Qatar 777 interior shootΓια όσους επιθυμούν την άνεση που προσφέρει η διαδικασία κράτησης εισιτήριων online μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά δεν θέλουν να κάνουν χρήση πιστωτικής κάρτας, η Qatar Airways πλέον προσφέρει στο κοινό της την ευελιξία επιλογής τρόπου πληρωμής*. Απλά και εύκολα, επιλέγοντας Pay offline  κατά την διαδικασία κράτησης μέσω www.qatarairways.gr και πληρώνοντας κατόπιν στα γραφεία πόλεως ή αεροδρομίου, μέσα φυσικά στα επιτρεπόμενα χρονικά περιθώρια.
Έτσι επωφελείστε από τα προνόμια της διαδικασίας κράτησης Online, δηλαδή χωρίς επιπρόσθετο τέλος κράτησης, άμεση πρόσβαση στις εκάστοτε προσφορές της εταιρίας, ευελιξία και διαθεσιμότητα που χαρίζει η χρήση της εταιρικής ιστοσελίδας (διαθέσιμη όλο το 24ώρο και όλη την εβδομάδα), πρόσβαση από παντού αρκεί να υπάρχει internet σύνδεση.
Η Qatar Airways στα πλαίσια των 5 αστέρων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, συνεχίζει και προτείνει οnline υπηρεσίες για την διευκόλυνση του κοινού της.  Επισκεφθείτε την ελληνική ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες www.qatarairways.com/gr/el/book-online-pay-offline.page
 
Επίσης μην ξεχνάτε την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα τελευταία νέα, προσφορές, διαγωνισμούς και έπαθλα που μπορείτε να έχετε λαμβάνοντας το ηλεκτρονικό δελτίο της Qatar Airways στο email σας, εγγραφείτε τώρα www.qatarairways.com/gr/el/ newsletter-subscribe.page και μείνετε συντονισμένοι με την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2012 & 2011 σύμφωνα με την Skytrax
*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις διαθέσιμοι μέσω της ιστοσελίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.