Αρχική Εταιρικά Νέα Η SWISS επεκτείνει τις online υπηρεσίες κρατήσεων και άλλων επιλογών



Η SWISS επεκτείνει τις online υπηρεσίες κρατήσεων και άλλων επιλογών



swissΟι πελάτες της SWISS που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της,  SWISS.COM, μπορούν τώρα να κάνουν μια προσωρινή κράτηση σε ένα εγγυημένο ναύλο και να την διατηρήσουν μέχρι και 72 ώρες. Η  εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την θέση τους μέσα στο αεροσκάφος.  Και εκτός από τα κανονικά ταξίδια μετ’ επιστροφής, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα εύκολα να κάνουν online κράτηση για δρομολόγια  “open jaw” ή πολλαπλών ενδιάμεσων στάσεων.

Με τη δημοτικότητα των online κρατήσεων να συνεχίζει να αυξάνεται, η SWISS επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών και επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας της SWISS.COM.
 
Σύμφωνα με τη νέα υπηρεσία, η κράτηση  θα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 48 ώρες στην χαμηλότερη κατηγορία ναύλου της Economy Class ενώ θα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι 72 ώρες σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ναύλου, με μία μικρή επιπλέον χρέωση. Η νέα επιλογή παρέχει περισσότερο χρόνο στους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και / ή να συντονιστούν με τους φίλους τους.  Μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό μπορούν  να ακυρώσουν την κράτηση, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Εάν δεν το πράξουν στην αντίστοιχη προθεσμία, η κράτηση θα επιβεβαιωθεί αυτόματα, και ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Η SWISS προσφέρει επίσης στους πελάτες της, για κρατήσεις online,  μεγαλύτερη άνεση και ευκολία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση στο αεροσκάφος σε οποιαδήποτε κατηγορία ναύλου στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και στην Business Class σε πτήσεις μικρών αποστάσεων. Η νέα δυνατότητα επιλογής θέσεως, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε κατά την κράτηση ή μεταγενέστερα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και είναι διαθέσιμη για όλες τις πτήσεις SWISS.

Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν κατά τη δοκιμαστική περίοδο. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στην επιλογή θέσεως, όπως έξοδοι κινδύνου ή σειρές καθισμάτων με μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια, οι οποίες κατά κύριο λόγο προορίζονται για τους premium πελάτες. Επίσης οι ταξιδιώτες που επιλέγουν αυτόματο check-in κατά την κράτηση τους και έχουν επιλέξει την θέση τους,  δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την κράτησή τους ή το check-in : θα τους αποστέλλετε αυτόματα η κάρτα επιβίβασής τους, προσδιορίζοντας  την θέση που έχουν επιλέξει, 23 ώρες πριν από την αναχώρηση.

SWISS έχει εμπλουτίσει επίσης τις online επιλογές κράτησης για τους πελάτες της για τις  πιο ασυνήθιστες διαδρομές. Εκτός από τη συμβατικές πτήσεις μετάβασης και επιστροφής σε ένα συγκεκριμένο προορισμό, οι χρήστες του SWISS.COM  μπορούν τώρα επίσης να κρατήσουν  δρομολόγια  ‘open jow’ –  δηλαδή  πτήσεις προς έναν προορισμό και επιστροφή από έναν άλλο – ή διαδρομές που περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες ενδιάμεσες στάσεις.

Τέλος, η SWISS εξασφαλίζει και τις χαμηλότερες τιμές μόνο μέσω του SWISS.COM
Από σήμερα και μέχρι και τις 18 Μαρτίου 2013 θα βρίσκετε τις πιο χαμηλές τιμές προς όλους τους προορισμούς παγκοσμίως χωρίς κανέναν περιορισμό στην περίοδο του ταξιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.