Αρχική Αεροπορικά Νέα «Άρωμα» Αμερικής από τη Lufthansa

«Άρωμα» Αμερικής από τη Lufthansa

Ο Harro-Julius Petersen, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου
Ο Harro-Julius Petersen, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου

Ο Κώστας Τζεβελέκος, Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου της Lufthansa στην Ελλάδα, παραδίδει το έπαθλο στην νικήτρια της κλήρωσης
Ο Κώστας Τζεβελέκος, Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου της Lufthansa στην Ελλάδα, παραδίδει το έπαθλο στην νικήτρια της κλήρωσης

Σε ρυθμούς swing η ενημέρωση των ταξιδιωτικών πρακτόρων για το δίκτυο του Lufthansa Group στη Βόρεια Αμερική

Σε ρυθμούς swing και αμερικανική ατμόσφαιρα η Lufthansa καλωσόρισε χθες Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013, τουριστικούς πράκτορες στο American style Hard Rock Cafe, με στόχο την παρουσίαση του εκτενούς δικτύου, των προϊόντων και των υπηρεσιών της στη Βόρεια Αμερική. Η βραδιά πλημμύρισε από ρυθμό και κέφι με κορύφωση την κλήρωση δύο εισιτηρίων business class από τη Lufthansa και τη Swiss για Νέα Υόρκη.

Τους εκλεκτούς συνεργάτες του Lufthansa Group καλωσόρισε στην εκδήλωση ο κύριος Harro Julius Petersen, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου, και άδραξε την ευκαιρία να συστηθεί προσωπικά στο σύνολο των παρευρισκομένων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κύριος Κώστας Τζεβελέκος, Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου της Lufthansa στην Ελλάδα τόνισε τα εξής: «Στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να μεταφερθούμε νοερά στη Βόρεια Αμερική, καθώς το εκτενές δίκτυο του Lufthansa Group και των συνεργαζόμενων εταιριών προσφέρει στους πελάτες μας απεριόριστες επιλογές στις πτήσεις τους στον Βόρειο Ατλαντικό».

Το ταξίδι στη Βόρεια Αμερική αποδεικνύεται πλέον μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Μέσω των εταιριών του Lufthansa Group (Lufthansa, Austrian, SWISS και Brussels Airlines) και των κόμβων της σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βιέννη, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, προσφέρονται συνδέσεις σε 103 χώρες σε 4 ηπείρους! Ειδικά για τη Βόρεια Αμερική, το Lufthansa Group σε συνεργασία με τις εταιρίες Air Canada και United Airlines, με κοινό παρονομαστή τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα αναβαθμισμένα προϊόντα, εξασφαλίζει ευελιξία και συνδέσεις με 120 προορισμούς του βορείου Ατλαντικού, άπειρους συνδυασμούς δρομολογίων, μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, εναρμονισμένους ναύλους και προσφορές μέσα από άνετες και εύκολες ανταποκρίσεις. Έτσι, όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν προς τη Βόρειο Αμερική θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία για μια απολαυστική πτήση με το Α380, τη ναυαρχίδα της Lufthansa, που εξυπηρετεί το Σαν Φρανσίσκο, το Χιούστον και το Μαϊάμι. Επίσης οι πτήσεις προς την Ουάσινγκτον πραγματοποιούνται με τα ολοκαίνουρια B747-8i, που σύντομα θα δρομολογηθούν και για τις πτήσεις της Lufthansa με προορισμό το Λος Άντζελες και το Σικάγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.