Αρχική Exhibitions Η Ένωσης ξενοδοχείων Σητείας στην ΙΤΒ

Η Ένωσης ξενοδοχείων Σητείας στην ΙΤΒ

Celestyal Cruises

Η Ένωσης ξενοδοχείων Σητείας στην ΙΤΒΜεγάλη πρόκληση για την Ένωσης ξενοδοχείων Σητείας αποτελεί για άλλη μια χρονιά, η συμμετοχή της, στη μεγαλύτερη  διεθνώς τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο. Στις εγκαταστάσεις της κινούνται κορυφαίοι tour operators, και  επαγγελματίες του τουρισμού και την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου για να επιλέξουν τουριστικούς προορισμούς, να ενημερωθούν για τουριστικά πακέτα και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους. Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδοχείων, που συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, από κοινού με το δήμο Σητείας, θα παρευρεθεί στην έκθεση που διεξάγεται από τις 6 έως τις 11 Μαρτίου στην γερμανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης του τόπου μας, των προϊόντων μας και κυρίως της προσέλκυσης τουριστών.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ένωσης Γιάννη Κακουράκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Αικατερινίδη και το Γιώργο Μπαλιμπασάκη όλοι τους μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σητείας, θα επιδιώξει συμφωνίες με tour operators και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους και τους επισκέπτες που αναμένεται να κατακλύσουν την έκθεση τις δύο τελευταίες μέρες για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις παραλίες της πόλης μας, τους αρχαιολογικούς χώρους που έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και τα αξιοθέατα της Σητείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.