Αρχική Αεροπορικά Νέα “I love lufthansa.com, I love Valentine’s day”: η πιο αξιαγάπητη καμπάνια της...

“I love lufthansa.com, I love Valentine’s day”: η πιο αξιαγάπητη καμπάνια της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

val_bannerΕνημερωθείτε και αδράξτε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι για 2 προς το Μόναχο!

“Love is in the air” και η Lufthansa ξεκινά τη νέα προωθητική καμπάνια “I love lufthansa.com, I love Valentine’s day,” στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που θα διαρκέσει το διάστημα 4-14 Φεβρουαρίου. Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Μόναχο, απλά και μόνο κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο ηλεκτρονικό newsletter της Lufthansa!

Η Lufthansa, μια από τις πλέον διακεκριμένες και δημοφιλείς αεροπορικές εταιρίες, τόσο για τους επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής όσο και για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες, δεν σταματά να προσφέρει προνόμια στους εκλεκτούς επιβάτες της, με ειδικές προωθητικές καμπάνιες και κληρώσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να μένετε πάντοτε ενημερωμένοι είναι να επισκέπτεστε τακτικά το lufthansa.com αλλά και να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό newsletter της εταιρίας, λαμβάνοντας έτσι ενημερώσεις σχετικά με τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές καθώς και τις ειδικές προσφορές σε ναύλους της Lufthansa. Προκειμένου να προσφέρει σε όλο και περισσότερους επιβάτες άμεση και σωστή ενημέρωση, ειδική ομάδα της Lufthansa στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, φορώντας εντυπωσιακά μπλουζάκια με μια κατακόκκινη καρδιά, θα κάνει επί τόπου εγγραφές επιβατών στο online newsletter.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, καθώς όσοι εγγράφονται στο newsletter της Lufthansa θα λαμβάνουν μια όμορφη κάρτα για την επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου και σοκολατάκια ενώ θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Μόναχο με τον/ την αγαπημένη τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαρτίου και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες εγγραφές που θα γίνουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο lufthansa.com κατά τη συγκεκριμένη αυτή περίοδο.

Απλά αναζητήστε τις κόκκινες καρδιές της Lufthansa στο Ελ. Βενιζέλος και γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με συναρπαστικές προσφορές! Είναι δωρεάν, είναι διασκεδαστικό, είναι φανταστικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.