Αρχική Εκδηλώσεις HERMES EXPO: Επι 22 χρόνια το βασικό εργαλείο της ελληνικής επιχειρηματικότητας στις...

HERMES EXPO: Επι 22 χρόνια το βασικό εργαλείο της ελληνικής επιχειρηματικότητας στις ΗΠΑ

Hermes_Expo_Logo3_webΗ αγορά των ΗΠΑ παραδοσιακά αποτελούσε και, ειδικότερα τώρα, αποτελεί ένα προνομιακό τόπο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. H Hermes Expo αποτελεί το ιδανικό προνομιακό βήμα για να συναντήσετε Ελληνοαμερικανούς αλλά και Αμερικανούς που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα.

Η Hermes Expo εδώ και 20 χρόνια αποτελεί τον θεσμό που συγκεντρώνει, επικοινωνει και διασυνδέει Έλληνες, Ελληνοαμερικάνους, επιχειρηματίες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Αμερικανούς δια μέσω της βασικής εκδήλωσης, της Εκθεσης, αλλά και των στοχευμένων ειδικών εκδηλώσεων που στόχο έχουν να κάνουν την επικοινωνία πώληση και την επαφή δίκτυο κοινών στόχων και συμφερόντων

Ειδικότερα για το 2013 οι αλλάγες που έχουν πραγματοποιηθεί βελτιστοποιουν την αποδοτικότητα του Hermes Expo για όλους όσους βλεπουν την Hermes Expo ως επένδυση των επιχειρηματικών τους στόχων.

Η έκθεση χωρίζεται σε θεματικές ενότητες ενισχύοντας τομείς που αφορούν μεγαλύτερο κομμάτι και εκθετών αλλά και επισκεπτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ειδική εκδήλωση γευσιγνωσίας για τα ελληνικά προιόντα στο Queens, NY υπό την αιγίδα του Αμερικανικού Queens Chamber of Commerce (Εμπορικού Επιμελητηρίου Κουίνς, Νέας Υόρκης) στις 11 Απριλίου στο Ράντισσον του Μανχάτταν της Νέας Υόρκης. 
    Ημεριδα για τις νέες τεχνολογίες στο στο Πανεπιστήμιο Drexel, Φιλαδέλφειας στις 30 Μαρτίου και βέβαια
  • Την Hermes Expo στο Taj Mahal in Atlantic City με πληθώρα παράπλευρων εκδηλώσεων στις 11-13-14 Απριλίου, 2013

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το βασικό γεγονός για την προώθηση των Ελλήνων – Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, της Ελλάδας, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις ΗΠΑ με έμφαση στις επιχειρήσεις, τον τουρισμό, τις υπηρεσίες και τον Πολιτισμό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.