Αρχική Κύπρος Με μεγάλη συμμετοχή το 35ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου...

Με μεγάλη συμμετοχή το 35ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων

NS012984Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13/2/13, με μεγάλη επιτυχία, το 35ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Τους επίσημους προσκεκλημένους και συνέδρους καλωσόρισε με εισαγωγική ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χ. Λοϊζίδης, και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Ν. Συλικιώτη, ο οποίος τέλεσε και τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών.

Το τελετουργικό μέρος των εργασιών του Συνεδρίου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, τόσο από την Κυβέρνηση, τη Βουλή και Ημικρατικούς Οργανισμούς, όσο και από φορείς οργανωμένων συνόλων του ιδιωτικού τομέα.

Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς του Συνεδρίου του οποίου το γενικό θέμα ήταν:

“BUILDING OUR FUTURE WITH SUSTAINABLE STRATEGIC ALLIANCES CAPITALIZING ON OUR PROVEN STRENGTHS”
“ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ”

και υποδιαιρείτο στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:

1.    The back-bone UK market – Ways of reversing Cyprus declining trend.
Το κύριο στήριγμα μας η ΑΓΓΛΙΚΗ αγορά – Τρόποι αναστροφής
της πτωτικής τάσης.
2.    The new power-house called Russia.
Η νέα ατμομηχανή με το όνομα ΡΩΣΙΑ.
3.    The promising new star called Ukraine.
Το υποσχόμενο νέο αστέρι με το όνομα ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
4.    The new perspectives by air as provided by Hermes Airports.
Οι νέες προοπτικές των αερομεταφορών από την Hermes Airports.
5.    Attracting major investors while creating strategic alliances.
Προσελκύοντας μεγάλους επενδυτές με τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών.

Κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου ήταν ο εδώ και χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. M. Brackenbury, Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και πρώην Πρόεδρος του International Federation of Tour Operators (IFTO), η συμμετοχή του οποίου κρίθηκε ως εξέχουσας σημασίας.

Εξίσου σημαντικές παρουσιάσεις έκαναν οι Εισηγητές, κα J. Tugolukova, Commercial Director του Διοργανωτή Ταξιδίων BIBLIO-GLOBUS της Ρωσίας, κ. S. Zubariev, Διευθύνων Σύμβουλος του Διοργανωτή Ταξιδίων NEWS TRAVEL της Ουκρανίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ,  καθώς και η κα Ang. Mazzey, Senior Purchasing Manager του Διοργανωτή Ταξιδίων TUI TRAVEL PLC του Ηνωμένου Βασιλείου, ο κ. Alfr. van der Meer, Chief Executive Officer της HERMES AIRPORTS LTD και ο κ. Χρ. Αγκαστινιώτης, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA). Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών ήταν ο κ. Αγγ. Λοϊζου, τέως Πρόεδρος του INTERNATIONAL SOCIETY OF HOSPITALITY CONSULTANTS (I.S.H.C.) – Συνεταίρος της PwC Cyprus.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν πάνω από 200 Ιδιοκτήτες, Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων, εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και άλλων επαγγελματικών φορέων από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου, καθώς και του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώθηκε επίσης με μεγάλη επιτυχία από το Σύνδεσμο, σε διπλανή αίθουσα, για 21η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών για Ξενοδοχεία, με τη συμμετοχή εκλεκτών εκθετών. Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος έχει εκδόσει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ο Σύνδεσμος επίσης με ανακοίνωσή του “με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετείχαν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα Μέλη του.”

Επίσης ο ΠΑΣΥΞΕ ” δημόσια διαβιβάζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους Επίσημους Χορηγούς του που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου και οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Ο Οίκος PwC Cyprus για το Συνέδριο, οι ΚΥΠΡΙΑΚΈΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΈΣ για την Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, η HERMES AIRPORTS LTD για το γεύμα, η Εταιρεία THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD για τα Διαλείμματα του Καφέ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για τα Folders των Συνέδρων, η CYTA για τα Βadges των Συνέδρων και ως ο Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας και το Ξενοδοχείο HILTON PARK για τις υπηρεσίες και φιλοξενία που προσφέρουν.
Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν επίσης οι Εταιρείες (με αλφαβητική σειρά) A & P (ANDREOU & PARASKEVAIDES) ENTERPRISES LTD, Α/ΦΟΙ ΛΑΝΙΤΗ ΛΤΔ, COFFEE CARE LTD, ETKO LTD – OLYMPUS WINERIES LTD, KEO PLC, ΣΟΔΑΠ ΛΤΔ και ΦΩΤΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΤΔ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.