Αρχική Ελλάδα Ανεξάρτητο αποτιμητή αναζητεί το ΤΑΙΠΕΔ για ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ

Ανεξάρτητο αποτιμητή αναζητεί το ΤΑΙΠΕΔ για ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ

ταιπεδ logoΣε αναζήτηση ανεξάρτητου αποτιμητή για τη ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ κινείται το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), από τον οποίο θα ζητηθεί να αξιολογήσει τις δεσμευτικές προσφορές που αναμένεται να καταθέσουν σύντομα οι ενδιαφερόμενοι των υπό ιδιωτικοποίηση αυτών δύο φορέων.

Με βάση τις σχετικές προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιοποιήθηκαν τη περασμένη εβδομάδα, οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον ρόλο του αποτιμητή για την ιδιωτικοποίηση του 100% της ΔΕΠΑ και του 66% του ΔΕΣΦΑ αντίστοιχα καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 12 Φεβρουαρίου. Το έργο τους εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως 4 εβδομάδες (με δυνατότητα παράτασης, αν συμφωνηθεί με το ΤΑΙΠΕΔ), ενώ ως ανώτατη προϋπολογισθείσα αμοιβή ορίζονται τα 150.000 ευρώ (συν ΦΠΑ και έξοδα). Το ποσό αυτό ισχύει τόσο για τον σύμβουλο αποτίμησης της ΔΕΠΑ όσο και για εκείνον του ΔΕΣΦΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.