Αρχική Αεροπορικά Νέα Quiz & win: Μηνιαίος διαγωνισμός από τη www.lufthansaexperts.com

Quiz & win: Μηνιαίος διαγωνισμός από τη www.lufthansaexperts.com

lufthansaexperts2013: Ένας χρόνος, 12 πλούσια δώρα!

Οι αγαπημένοι και συναρπαστικοί online διαγωνισμοί του www.lufthansaexperts.com, αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες, έγιναν πλέον θεσμός και μάλιστα, μηνιαίος!

To «Quiz&Win» θα διαρκέσει όλο το ημερολογιακό έτος 2013 και θα χωρίζεται σε επιμέρους μηνιαίους διαγωνισμούς, με αντίστοιχες κληρώσεις, νικητές και έπαθλα!

Για το μήνα Ιανουάριο, το Quiz αφορά το πυκνό δικτύο των εταιρειών Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS του Ομίλου Lufthansa στη Βόρειο Αμερική, το οποίο προσφέρεται μέσω των κόμβων τους στο Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, τη Βιέννη, τη Γενεύη και τη Ζυρίχη αντίστοιχα.

Οι πιο… «διαβασμένοι» ταξιδιωτικοί πράκτορες της Ελλάδας, θα πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα που αφορούν στο δίκτυο, τους νέους προορισμούς αλλά και τον αριθμό των πτήσεων των παραπάνω εταιριών του Ομίλου.

Ο πρώτος μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα πολυμίξερ της αμερικανικής εταιρείας Kitchen Aid.

Μην καθυστερείτε λοιπόν!!

Ο Ιανουάριος φθάνει στο τέλος του και η ευκαιρία για συναρπαστικά δώρα είναι πιο κοντά από ποτέ. Μπείτε στο www.lufthansaexperts.com, συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα αριθμό μέλους που έχετε ή κάνοντας νέα εγγραφή και Καλή Επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.