Αρχική Εταιρικά Νέα Προχωρούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης και την πώληση...

Προχωρούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης και την πώληση του ΟΠΑΠ

Αστέρας Βουλιαγμένηςopap-logoΕγκρίθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ το σχέδιο για την πώληση του 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ και της αξιοποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., ανακοίνωσε ότι:

• Εγκρίθηκε το αρχικό σχέδιο της σύμβασης πώλησης του 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Β’ Φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας. Το σχέδιο αυτό θα διανεμηθεί στους προεπιλεγέντες επενδυτές μαζί με την επιστολή διαδικασίας για τη Β’ Φάση του διαγωνισμού και θα οδηγήσει στην υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.

• Προχωρά η διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου «Αστέρα Βουλιαγμένης». Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε το ποσοστό επί του τιμήματος που θα λάβουν η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ, αντίστοιχα, από την αξιοποίηση του ακινήτου, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία της αξιοποίησής του.

• Εγκρίθηκε η παραίτηση του μέλους του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, κας Ελένης Παπακωνσταντίνου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.