Αρχική Τουρισμός Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων συναντήθηκε ο Γ.Γ. Τουρισμού κ. Τ. Λιάσκος

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων συναντήθηκε ο Γ.Γ. Τουρισμού κ. Τ. Λιάσκος

φωτοΗ  τουριστική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων συζητήθηκε  κατά της διάρκεια της συνάντησης που είχε στο υπουργείο Τουρισμού ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Τάσος Λιάσκος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων , αρμόδιο για θέματα Τουρισμού κ. Χρήστο Κούρτη.
Επι τάπητος τέθηκαν τα θέματα της περαιτέρω ανάπτυξης της κρουαζιέρας , της προσέλευσης αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους καθώς και ζητήματα τουριστικής προβολής και ανάδειξης , αλλά και συμμετοχής των Ιονίων Νήσων σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.
Ο κ. Λιάσκος επισήμανε μεταξύ άλλων πως το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όπως και των άλλων Περιφερειών της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ο κ. Λιάσκος: «σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού εντοπίζονται δράσεις αναδεικνύονται πρωτοβουλίες και ενεργοποιούνται διαδικασίες, οι οποίες εντάσσονται στη στρατηγική του υπουργείου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.