Αρχική Τουρισμός Συνεχίζονται τα παράπονα για το Γραφείο του ΕΟΤ στο Τόκυο

Συνεχίζονται τα παράπονα για το Γραφείο του ΕΟΤ στο Τόκυο

Japanese_touristsΣυνεχίζονται τα παράπονα από τους επαγγελματίες στον τουρισμό, που λαβαίνει η ΤΝ για το Γραφείο του ΕΟΤ στο Τόκυο.

“Δεν είναι μόνον ο “ανύπαρκτος” ΕΟΤ – Ιαπωνίας που κάνει τη ζημιά,” γράφει στην επιστολή της η Κα Δούνια, “είναι και το μέχρι σήμεραανύπαρκτο Υπουργείο Τουρισμού στη Αθήνα.”

Σας παραθέτουμε τη επιστολή της κας ΚΡΙΣΤΗ ΔΟΥΝΙΑ Δ/ντριας του Ιαπωνέζικου γραφείου τουρισμού, ΜΑΡΙΣΟΛ ΤΟΥΡΣ Α.Ε.

Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που αναφέρουν οι προηγούμενες επιστολές.

Δεν είναι μόνον ο “ανύπαρκτος” ΕΟΤ – Ιαπωνίας που κάνει τη ζημιά, είναι και το μέχρι σήμερα “ανύπαρκτο” Υπουργείο Τουρισμού στη Αθήνα.

Στην μέχρι σήμερα πορεία του γραφείου μας συχνά αισθανόμαστε σαν τους ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ στο τουρισμό με το να προσπαθούμε να πιέσουμε καταστάσεις, να αναστρέψουμε την άσχημη εικόνα της πατρίδας μας στις χώρες της Ασίας, κλπ.

Είναι πολλές οι φορές που είχαμε ενοχλήσει με επιστολές τον κ. Γερουλάνο αλλά απάντηση ΚΑΜΙΑ !!!

Εν κατακλείδι το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στη στελέχωση του ΕΟΤ Ιαπωνίας από άσχετα άτομα αλλά συνολικά την κακή νοοτροπία των αρμόδιων φορέων του τουρισμού.

Τέλος χαιρετίζουμε κάθε συναδελφική προσπάθεια για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που μαστίζουν τον Ελληνικό Τουρισμό.
Κ.ΔΟΥΝΙΑ
MARISOL TOURS S.A.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.