Αρχική Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας Εντάσσονται και οι ξενοδοχειακές μονάδες 3* κάτω των 100 κλινών στο πρόγραμμα...

Εντάσσονται και οι ξενοδοχειακές μονάδες 3* κάτω των 100 κλινών στο πρόγραμμα ΜΜΕ των ΠΕΠ

Celestyal Cruises

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΣε συνέχεια του αιτήματος του ΞΕΕ  προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την ένταξη στους δικαιούχους προγραμμάτων των ΜΜΕ των ΠΕΠ και των ξενοδοχειακών μονάδων  3*, (αντίστοιχης δυναμικότητας με αυτά των ξενοδοχείων 1* και 2*, δηλ έως 100 κλίνες ),  μετά και από σχετική  παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγα Κεφαλογιάννη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κύριο Κ Χατζηδάκη, έγινε δεκτό  το αίτημα του κλάδου για  υπαγωγή  των μικρών ξενοδοχειακών μονάδων 3* με δυναμικότητα κάτω των 100 κλινών στα νέα ΠΕΠ.

Οπότε, αναμένεται σύντομα η σχετική τροποποιητική απόφαση για τη διεύρυνση των δικαιούχων του προγράμματος για τις ΜΜΕ του τουρισμού.

Τα νέα προγράμματα των ΠΕΠ , μετά  την ένταξη και  των ξενοδοχείων 3*(κάτω των 100 κλινών)  ως δυνητικών  δικαιούχων, αφορούν 7.100 μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα τα ξενοδοχεία δυναμικότητας κάτω των 100 κλινών κατηγοριών 1*,2* και 3* είναι κατά κατηγορία:

1* <100 κλινών 1498 μονάδες

2* <100 κλινών 3860 μονάδες

3*< 100 κλινών 1755 μονάδες.

 

Οι ξενοδόχοι που επιθυμούν να εντάξουν τις μονάδες τους στα ΠΕΠ για τον εκσυγχρονισμό των μπορούν να αναζητήσουν την προδιεμοσίευση της προκήρυξης των ΠΕΠ στο site του ΞΕΕ  , www.grhotels.gr .

Πηγή: ΞΕΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.