Αρχική Αεροπορικά Νέα Αντιπεριφερειάρχης Χανίων: Να μην οδηγηθεί σε απένταξη το έργο επέκτασης του Αεροδρομίου...

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων: Να μην οδηγηθεί σε απένταξη το έργο επέκτασης του Αεροδρομίου Χανίων

chania-αεροδρομιοΟ Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, έστειλε τη Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2013, επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Κων/νο Χατζηδάκη, με θέμα την εξέλιξη της επέκτασης του Αεροδρομίου Χανίων « Ι. Δασκαλογιάννης ».

Στην επιστολή του ο κ. Βουλγαράκης επισημαίνει αφενός τον σημαντικό αριθμό των επισκεπτών που εξυπηρετεί κάθε χρόνο το αεροδρόμιο (1.918.161 επισκέπτες, εκ των οποίων 1.517.403 είναι από το εξωτερικό), και αφετέρου ότι το αεροδρόμιο δεν εξυπηρετεί μόνο το Νομό Χανίων, αλλά και το Νομό Ρεθύμνης.

Εκφράζοντας την αγωνία του όσον αφορά στην απορρόφηση των κονδυλίων για το συγκεκριμένο έργο και τις δικαστικές διενέξεις μεταξύ των εταιριών που θέτουν το έργο σε κίνδυνο (αφού ο χρόνος κατασκευής του είναι 30 μήνες και το πρόγραμμα κλείνει τον Απρίλη του 2015), ο κ. Βουλγαράκης παρακαλεί τον Υπουργό όπως προβεί σε όλες εκείνες τις διαδικασίες ώστε να μην οδηγηθεί σε απένταξη το σημαντικότερο αυτό έργο για τους δύο Νομούς.

 Ο κ. Βουλγαράκης παρακαλεί επίσης τον Υπουργό για άμεση ενημέρωσή του σχετικά με το θέμα, και κατ’επέκταση ενημέρωση των πολιτών του τόπου μας, σχετικά με τις ενέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου του, ώστε να αποφευχθούν οι λάθος εντυπώσεις. Ο κ. Βουλγαράκης κλείνει την επιστολή του με ευχές για το Νέο Έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.