Αρχική General Τη προπαραμονή του νέου χρόνου η λαοθάλασσα ήλθε από τη θάλασσα στην...

Τη προπαραμονή του νέου χρόνου η λαοθάλασσα ήλθε από τη θάλασσα στην αγορά του Ηρακλείου –

norwegian jade30:12:12 στη αγορά του ΗρακλείουΜε τον καλύτερο τρόπο “κλείνει” η χρονιά για το λιμάνι του Ηρακλείου, αφού την Κυριακή κατέπλευσαν δύο κρουαζιερόπλοια με περίπου 8.000 άτομα – επιβάτες και πλήρωμα.

Το Costa Magica με 3.336 επιβάτες και 969 μέλη πληρώματος και το Norwegian Jade με 2.802 επιβάτες και 1.027 μέλη πληρώματος βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ για την υποδοχή των επισκεπτών, ο ΟΛΗ διοργάνωσε παραδοσιακή γιορτή! Κρητικούς χορούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες, οι οποίοι επίσης γεύτηκαν παραδοσιακά κεράσματα και τσικουδιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ Γιάννης Μπρας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο πήχης για το 2013 έχει ανέβει ψηλά για το Λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς  αναμένεται αύξηση στην κρουαζιέρα σε ποσοστό περίπου 30%.

Εν τω μεταξύ “Μεγάλες στιγμές” έζησε την Κυριακή 30, Δεκεμβρίου, πριν την Πρωτοχρονιά, η αγορά του Ηρακλείου!

Τα καταστήματα του Ηρακλείου γέμισαν από κόσμο που έμπαινε κι έβγαινε, στο πλαίσιο των αγορών του για την Πρωτοχρονιά, ενώ μεγάλο μερίδιο της αγοραστικής κίνησης, ανήκε στους τουρίστες που κατέβηκαν από τα δύο κρουαζιερόπλοια

Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, έμπαιναν στα μαγαζιά, τα οποία … “σήκωναν” κι έφευγαν! 

Πηγή: www.cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.