Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Το πρωί της Δευτέρας, Λευκωσία, Λεμεσός και Λάρνακα μένουν χωρίς δημόσιες συγκοινωνίες

Το πρωί της Δευτέρας, Λευκωσία, Λεμεσός και Λάρνακα μένουν χωρίς δημόσιες συγκοινωνίες

Έκκληση προς τους εργαζόμενους αλλά και τις εταιρείες των λεωφορείων να αποσύρουν έστω και την υστάτη τα απεργιακά μέτρα απεύθυνε ο Υπουργός Συγκοινωνιών, Ευθύμιος Φλουρέντζου. Η έκκληση του μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αντίκρισμα, οπότε το πρωί της Δευτέρας, Λευκωσία, Λεμεσός και Λάρνακα μένουν χωρίς δημόσιες συγκοινωνίες.

Μιλώντας στις Τομές Στα Γεγονότα, ο Ευθύμιος Φλουρέντζου, είπε ότι την Κυριακή ήρθε σε επαφή με τις ανάδοχες εταιρείες, από τις οποίες ζήτησε να καταβάλουν τους μισθούς των εργαζομένων, ενώ απεύθυνε έκκληση προς τις συντεχνίες να καθοδηγήσουν τα μέλη τους ώστε να κατεβάσουν τα χειρόφρενα.

Τόνισε ότι το κράτος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες ώστε να φτάσουν τα χρήματα στις εταιρείες και διερωτήθηκε γιατί μέχρι σήμερα δεν καταβλήθηκαν οι μισθοί των εργαζομένων.

Παράλληλα απολογήθηκε για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες τη Δευτέρα, λέγοντας στις 11 το πρωί της Δευτέρας θα έχει συνάντηση με τις εταιρείες για να συζητηθούν οι λόγοι που δεν καταβλήθηκαν οι μισθοί των εργαζομένων.

Πηγή www.sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.