Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 18.00, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, οδός Κορωναίου 9, Αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ, ημερίδα με θέμα τη σύζευξη παραγωγών κρητικών προϊόντων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων .
Πρόγραμμα εκδήλωσης
18.00-18.10 «Η Αναγκαιότητα για άμεσες δράσεις για την συνεργασία κρητικών παραγωγών και Ξενοδόχων». (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Αλιφιεράκης)
18.10-18.20 «Η συμβολή της αγροτοδιατροφικής σύμπραξης στον τουρισμό και τον αγροτικό τομέα». (Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας)
18.20-18.30 «Η κατανάλωση κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία ως εργαλείο marketing». (Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Ανδρέας Μεταξάς)
18.30-18.40 «Ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής μέσω ομάδων παραγωγών και συνεργειών με τον ξενοδοχειακό τομέα»
18.40-18.50 «All inclusive Κρητική διατροφή, το πείραμα πέτυχε», (Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης, Αντώνης Παναγιωτόπουλος)
18.50-19.00 «Παροχή πιστώσεων για την εμπορική συναλλαγή ξενοδοχείων παραγωγών». (εκπρόσωποι τραπεζών)
19.00-19.10 «Η αστείρευτη δυναμική της Κρητικής παραγωγής». (Αλέκος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης)
Θ’ ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες για τη σύζευξη των κρητικών επιχειρήσεων και του ξενοδοχειακού τομέα.