Home Εκδηλώσεις Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική

Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική

Μια μπάλα για τα παιδιάΜε μεγάλη ανταπόκριση τόσο από ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους ομάδων, όσο και από φιλάθλους κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε η Super League σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-μέλη της, η πρώτη σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών  κοινωνικής ευθύνης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
 
Η ενέργεια κράτησε  τρεις εβδομάδες (13η,14η,15η αγωνιστική) και στόχος της δεν ήταν μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
 
Οι μπάλες που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης που εδρεύουν οι ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των εορτών.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version