Αρχική Αεροπορικά Νέα Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καλωσορίζει τον 169ο εκατομμυριοστό επιβάτη!

Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καλωσορίζει τον 169ο εκατομμυριοστό επιβάτη!

Το αεροδρόμιο  καλωσορίζει τον 169ο  εκατομμυριοστό  επιβάτηΣτις 13 Δεκεμβρίου 2012, ο δισεκατομμυριοστός τουρίστας αφίχθηκε σε κάποιο μέρος του κόσμου!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) χθες, ο αριθμός των διεθνών αφίξεων παγκοσμίως έφτασε το 1 δισεκατομμύριο.
 Σύνθημα του ΠΟΤ: «δισεκατομμύρια τουρίστες, δισεκατομμύρια ευκαιρίες!»
 
 
Με αφορμή αυτό το ορόσημο, το Υπουργείο Τουρισμού και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συμμετείχαν στον επετειακό εορτασμό και υποδέχθηκαν τον 169ο εκατομμυριοστό επιβάτη από την έναρξη λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
 
Μετά από 11 χρόνια, το αεροδρόμιο έχει πλέον καλωσορίσει 169 εκατομμύρια επιβάτες που ταξίδεψαν από ή προς την Αθήνα, με περισσότερες από 2  εκατ. πτήσεις!
 
Η τυχερή Γαλλίδα επιβάτις έφθασε τη Πέμπτη 13, Δεκεμβρίου, 2012, στις 14.35 στην Αθήνα από την Μασσαλία με την πτήση 4300 της Air France. Το Υπουργείο Τουρισμού, το αεροδρόμιο και η αεροπορική εταιρεία, της επιφύλαξαν ξεχωριστή υποδοχή, με ευχές για ακόμα περισσότερα και συναρπαστικά ταξίδια!
 
Την επιβάτιδα υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, κ. Τάσος Λιάσκος, ο Γενικός Διευθυντής του αεροδρομίου, κ. Γιάννης Παράσχης και ο Διευθυντής της Air France στην Ελλάδα, κ. Yann Gilbert.  
 
 
Το αεροδρόμιο προσέφερε στην τυχερή επιβάτιδα δωροεπιταγή €300 και η Air France 1 δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής για τη Μασσαλία, με τις ευχές όλων για «καλό ταξίδι»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.