Αρχική Πολιτισμός «Ονειρούπολη», Ένα παραμυθένιο ταξίδι στη Δράμα

«Ονειρούπολη», Ένα παραμυθένιο ταξίδι στη Δράμα

ονειρούπολη ΔράμαςΞενάγηση στις δράσεις του παραμυθιού!

Οι δράσεις της Ονειρούπολης κάθε χρόνο πολλαπλασιάζονται.
Με διάθεση και πολύ μεράκι δημότες εθελοντές και στελέχη του Δήμου Δράμας φιλοξενούν και υποδέχονται στα σπίτια που υλοποιούνται οι δράσεις, όλους τους επισκέπτες.

Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, το Σπίτι του Καιρού, το Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, το Περίπτερο με τα Πειράματα, η αγορά, το σιντριβάνι των ευχών, η κεντρική σκηνή, οι μασκότ, τα ξωτικά, τα παιχνίδια, κάνουν την Ονειρούπολη απολαυστική και τη δική σας διάθεση … γιορτινή!

Aυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του Δήμου Δράμας για την Ονειρούπολη που είναι πλέον κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή – δράση που πραγματοποιείται στην χώρα μας. Πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της.

Ο Δήμος Δράμας και σε αυτή την 9η του προσπάθεια, έχει ενεργοποιήσει εκατοντάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής. Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.