Αρχική Εκδηλώσεις Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική

Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική

Μια μπάλα για τα παιδιάΜε μεγάλη ανταπόκριση τόσο από ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους ομάδων, όσο και από φιλάθλους κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε η Super League σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-μέλη της, η πρώτη σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών  κοινωνικής ευθύνης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
 
Η ενέργεια κράτησε  τρεις εβδομάδες (13η,14η,15η αγωνιστική) και στόχος της δεν ήταν μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
 
Οι μπάλες που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης που εδρεύουν οι ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των εορτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.