Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Pegasus Airlines δίνει τη μεγαλύτερη παραγγελία αεροσκαφών στην ιστορία της Τουρκίας

Η Pegasus Airlines δίνει τη μεγαλύτερη παραγγελία αεροσκαφών στην ιστορία της Τουρκίας

Pegasus AirlinesΗ Pegasus Airlines έκανε μια παραγγελία για 100 αεροσκάφη Airbus, ως μέρος της νέας αναπτυξιακής της στρατηγικής ως το 2023.

Στο πλαίσιο αυτής της πολτικής η Pegasus Airlines, η οποία ξεκίνησε τακτικές πτήσεις την 1η Νοεμβρίου 2005, ανακοίνωσε το όραμα της για τη δημιουργία ενός «στόλου του Μέλλοντος».

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, από κοινού φιλοξενείται από τον πρόεδρο Αλί Pegasus Airlines “Sabanci και διευθύνων σύμβουλος, Sertac Haybat, παρέστησαν ο υπουργός της Τουρκίας για τις μεταφορές, τις θαλάσσιες υποθέσεις και επικοινωνιών, Binali Yildirim, μαζί με την Airbus εκτελεστικός αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Ασία Ειρηνικού, Christopher Buckley, και ανώτεροι εκπρόσωποι από τις αεροπορικές μεταφορές, τις μεταφορές και τις βιομηχανίες των επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος της εταρείας κ. Sabanci και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Haybat κατά τη τελετή υπογραφής τόνισαν
“Όταν ξεκινήσαμε τη Pegasus Airlines το 2005, ξέραμε ότι είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας.

“Από την πρώτη κιόλας μέρα, εισάγαμε την καινοτομία στη πολιτική αεροπορία της χώρας μας. Μεγαλώσαμε, εξελιχθήκαμε, έχουμε καινοτομήσει και δημιουργήσαμε τη διαφορά.

Το πρώτο αεροσκάφος σε αυτή την μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της τουρκικής πολιτικής αεροπορίας αναμένεται να παραδοθεί το 2015-2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.