Αρχική Αθλητικά Η Μιλλούση αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η Μιλλούση αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βασιλική Μιλλούση, στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου, το Σάββατο 1/12/2012Η Βασιλική Μιλλούση θα ανοίξει το μαγικό κόσμο της γυμναστικής σε μικρά παιδιά το Σάββατο (1/12, 13.00) στο Λαγονήσι στο πλαίσιο του Vasiliki Millousi Freddy Tour.

Η Βασιλική Μιλλούση έκλεισε την αγωνιστική χρονιά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στη δοκό ισορροπίας. Πρόκειται για ένα από τα πιο θεαματικά και δημοφιλέστερα αγωνίσματα του ολυμπιακού προγράμματος.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης, η οποία θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική όταν ολοκληρώσει την καριέρα της, θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος σε μικρά παιδιά.

Το κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου θα είναι το Σάββατο (1/12, 13.00) ο πρώτος σταθμός του “Vasiliki Millousi Freddy Tour”

Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα στην επιτυχημένη συνεργασία της Μιλλούση με την εταιρεία αθλητικών ειδών. Ήδη η Μιλλούση έχει σχεδιάσει ένα t-shirt, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου χρησιμοποιήθηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ την υπογραφή της φέρουν και ρουχισμός ενόργανης.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Μιλλούση (vasilikimillousi.gr). Θα ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.