Αρχική Τουρισμός To χορευτικό video, του ΕΟΤ, για τους νέους, με ελληνική μουσική, 
σαρώνει...

To χορευτικό video, του ΕΟΤ, για τους νέους, με ελληνική μουσική, 
σαρώνει στο internet

Το εν λόγω flashmob, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης WTM 2012, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, κατάφερε 176.000 views, μόλις σε 3 ημέρες!!
Για την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στο Εξωτερικό, απαιτείται η προσέγγιση διαφορετικών κοινών στόχων, με τη γλώσσα και με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα κοινά αυτά την επικοινωνία.
Επίσης, είναι επιβεβλημένη η χρήση της νέας τεχνολογίας και η αξιοποίηση των νέων μέσων δεδομένου ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού του παγκόσμιου χωριού, ενημερώνεται μόνο μέσα από το διαδίκτυο και τις εικόνες που αυτό αναμεταδίδει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 176000 views στο YouTube το λεμε τωρα ‘σαρώνει στο internet’ ??? Δηλαδη αλλα βιντεο που εχουνε 1,000,000 views τι κανουνε?

    Επισης το θεμα ειναι ποιο ηταν αυτο το κοινο των 176000 θεατων. Γιατι αν ηταν απλα Ελληνες και ο ΕΟΤ, τι να το κανεις? Επισης, τι αλλαζει αν το ειδανε 176,000 ή 80,000 ? Σημαινει οτι θα ερθει καποιος Ελλαδα επιδη ειδε το video και θα ξωδεψει τα λεφτα του στη χωρα μας?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.