Αρχική Κρουαζιέρες Η Louis Cruises στη World Travel Market 2012

Η Louis Cruises στη World Travel Market 2012

H Louis Cruises στη WTM 2013 παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα για 2013, που έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει από 15 Μαρτίου έως το Νοέμβριο.

Η Louis Cruises, ως κορυφαίος ειδικός στο Αιγαίο, προσφέρει
     1) Ένα ευρύ φάσμα των 3, 4 & 7-νυχτών Κρουαζιερων
     2) Πολλαπλές δυνατότητες επιβίβασης και αποβίβασης από διάφορα λιμάνια
     3) Αύξηση του χρόνου παραμονής για να απολαύσετε κάθε προορισμού και εκδρομές του

Το M / V LOUIS CRISTAL έχει προγραμματιστεί να εκτελεί τα δρομολόγια για τις κρουαζιέρες 3 – και 4 – νυχτών  δηλ. το Αιγαιοπελαγίτικο Πανόραμα.

Μια 3-νυχτών “Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση” που περιλαμβάνει τους προορισμούς Πειραιά, Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο με τις ακόλουθες σημαντικές τροποποιήσεις:
     – Στο Ηράκλειο (Κρήτη) θα πάει για 3 δρομολόγια το 2013
     – Η Πάτμος θα συμπεριληφθεί μόνο από τις 15 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου (συμπεριλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών) και από τις 6 Σεπτεμβρίου 1 Νοεμβρίου (συμπεριλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών).
     – Από 7 Ιουνίου έως 30 Αυγούστου 2013 περιλαμβάνεται μια πλήρης διαμονή στο Κusadasi, και ως εκ τούτου η Πάτμος δεν θα προσεγγίζεται κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Μια 4-νυχτών κρουαζιέρα με την ονομασία “Κοσμήματα του Αιγαίου” Louis Cruises ” που θα προσεγγίζει από τον Πειραιά τη Μύκονο, Κουσάντασι, Ρόδο, Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Αυτό το πολύ επιτυχημένο  πρόγραμμα θα προσφέρεται καθ ‘όλη την περίοδο από 18 Μαρτίου έως 4 Νοεμβρίου, 2013 (συμπεριλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών).

Επιβίβαση / αποβίβαση για τις 3 & 4-νυχτών κρουαζιέρες θα προσφέρεται από τα λιμάνια του Πειραιά (Αθήνα / Αττική) Κουσάντασι (Τουρκία), Ηράκλειο (Κρήτη) και της Ρόδου (4-ήμερη κρουαζιέρας).

Κατά τη διάρκεια του 2013, το M / V CORAL θα εκτελέσει μια τροποποιημένη 8-ήμερη (7 νύχτες) κρουαζιέρα στο πρόγραμμα “Ελλάδα και Τουρκία” από το Λαύριο (Αθήνα / Αττική) στην Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Πάτμο, Κουσάντασι, Ρόδο, Κρήτη (Ηράκλειο), Σαντορίνη καθ ‘όλη η εποχή (εκτός Ιουλίου και Αυγούστου 2013) ως εξής: Από την 26η Απριλίου 2013 μέχρι 28, Ιούν 2013 (συμπεριλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών) και από 6 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι την 25 Οκτωβρίου 2013 (συμπεριλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών).

Η Επιβίβαση / αποβίβαση γι αυτό το πρόγραμμα θα προσφέρονται από τα λιμάνια του Λαυρίου (Αθήνα / Αττική) και Κωνσταντινούπολη (Τουρκία). Επίσης θα υπάρχει δυνατόηττα επιβίβασης από την Κωνσταντινούπολη για το 2013. Για να διευκολύνει αυτές τις αυξημένες επιλογές το σύστημα κρατήσεων θα περιλαμβάνει πλέον τα ακόλουθα τμήματα: Λαύριο-Λαυρίου, Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη-Λαυρίου. Άλλοι πιθανοί συνδυασμοί θα προσφέρεται μόνο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Με την επιλογή του Λαυρίου ως νέο λιμάνι επιβίβασης για το πρόγραμμα κρουαζιέρας, οι ταξιδιώτες φθάνουν νωρίτερα στην Κωνσταντινούπολη για να απολαύσουν μια πιο χαλαρή, ολόκληρη μέρα και να επισκεφθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα της Κωνσταντινούπολης. Το τροποποιημένο δρομολόγιο προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική ευκαιρία να αποβιβαστούν στη Μύκονο – τις Κυριακές να διανυκτερεύσουν εκεί, έτσι ώστε να ζήσουν τη παγκοσμίως διάσημη “Νύχτα της Μυκόνου”. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια ολόκληρη μέρα εκεί (Δευτέρα) και να συνεχίσουν τη κρουαζιέρα τους από τη Μύκονο το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς να χρειάζεται να συσκευάσουν τις αποσκευές τους. Επιπλέον, έχει επανέλθει η Πάτμος στην τροποποιημένη διαδρομή, ενώ στη Ρόδο παραμένει το πλοίο όλη την ημέρα.

Με τα πλοία της Louis Cruises, οι ταξιδιώτες μπορούν να αναμένουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, συναρπαστικές εκδρομές στην ξηρά, και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία και μοναδικές αναμνήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.