Αρχική Εκθέσεις Σαφής η μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας, λέει...

Σαφής η μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας, λέει ο ΣΕΤΕ

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ«Σαφή μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας διαπιστώνει ο ΣΕΤΕ» δήλωσε ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά την επιστροφή του από την παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM (World Travel Market).
 
«Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτήν έπαιξαν, τόσο οι προσπάθειες της τρικομματικής Κυβέρνησης, όσο και τα 16 εκατ. των φίλων ξένων επισκεπτών της χώρας μας, κατά το 2012. Ένας αριθμός απίστευτος, σε σχέση με την τεράστια αρνητική δημοσιότητα που υπέστη η Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους. Όμως, πέρα και πάνω από τα 10 δισ. Ευρώ άμεσα έσοδα, τα εκατομμύρια αυτά των φίλων της χώρας μας, προσέφεραν την ηθική τους υποστήριξη, μεταφέροντας στους συμπολίτες τους τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να κτίσει με δυσκολίες και στερήσεις, πάνω στα ερείπια ενός διεφθαρμένου κρατικισμού, τη νέα σύγχρονη Ελλάδα. Τα πρώτα στοιχεία των κρατήσεων για τη χώρα μας για το 2013 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αισιοδοξούμε, ότι ο στόχος των 17 εκατ. επισκεπτών θα επιτευχθεί, προσφέροντας 11 δισ. Ευρώ άμεσα έσοδα και επιπλέον 1,5 μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας. Μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού, οι πολιτικές ηγεσίες των εταίρων μας οφείλουν και πρέπει να κινηθούν ανάλογα, προχωρώντας στην άμεση χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της βιωσιμότητας του χρέους της χώρας μας», κατέληξε ο κ. Ανδρεάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.