Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Germanwings αυξάνει τις συνδέσεις από Κολονία/ Βόννη προς Βερολίνο σε 10...

Η Germanwings αυξάνει τις συνδέσεις από Κολονία/ Βόννη προς Βερολίνο σε 10 καθημερινές πτήσεις

GermanwingsΗ Germanwings αυξάνει τις συνδέσεις μεταξύ Κολονίας/ Βόννης και Βερολίνου:
Από τις 14 Ιανουαρίου 2013 και εξής, η αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρία θα εκτελεί έως και 10 πτήσεις ημερησίως μεταξύ Ρήνου και Spree. Το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα, περιελάμβανε 6 καθημερινές πτήσεις την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, η εταιρία εκτελούσε περιορισμένα δρομολόγια.

Η αύξηση των δρομολογίων βασίζεται κυρίως στην ανάληψη των πτήσεων που πραγματοποιούσε η μητρική της εταιρία, Lufthansa.

Με τις επιπλέον πτήσεις μεταξύ Κολονίας και πρωτεύουσας, η Germanwings επεκτείνει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στο αεροδρόμιο της Κολονίας/ Βόννης.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία άρχισε να πραγματοποιεί δρομολόγια από το τρέχον αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, το Tegel του Βερολίνου, αντί του Schönefeld. Έκτοτε, οι πελάτες μπορούν ήδη να μετεπιβιβάζονται με άνεση και ευελιξία στις πτήσεις των εταιριών Germanwings και Lufthansa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.