Αρχική Εκθέσεις Άνοιξε τις πύλες της σήμερα Δευτέρα, η WTM 2012 – Δείτε ποιες...

Άνοιξε τις πύλες της σήμερα Δευτέρα, η WTM 2012 – Δείτε ποιες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα στο Ελληνικό περίπτερο

Άνοιξε τις πύλες της σήμερα, Δευτέρα 5, Νοεμβρίου, η World Travel Market, 2012.
Σήμερα το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια και του Ελληνικού περιπτέρου από την Υπουργό Τουρισμού κα Ο. Κεφαλογιάνη, επίσης 13:00 – 13:30 έχει προγραμματιστεί η επίσημη επίσκεψη της συγγραφέος Victoria Hislop, η οποία θα δωρήσει στην κα Κεφαλογιάννη το νέο βιβλίο της ‘The Last Dance’, του οποίου η υπόθεση εξελίσσεται στην Ελλάδα και πρόκειται να κυκλοφορήσει, για πρώτη φορά, τη Παρασκευή, 8, Νοεμβρίου, 2012.

Στις 14:45 – 16:00, οι επίσημοι του Ελληνικού περιπτέρου, πρόκειται να επισκεφτούν τα stands των Ελλήνων εκθετών.

15:00 – 16:00 έχει προγραμματιστεί γαστρονομική εκδήλωση, με πιο φημισμένα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και κρασιά, καθώς και μοναδικά ελληνικά flavoured cocktails.

Επίσης η PROTOUR, ο Οργανισμός Προβολής της Ρόδου, στο Stand EM950, 15:30 – 16:00, έχει προγραμματίσει εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα πιο υπέροχα και φρέσκα κοκτέιλ που παρασκευάζονται στην ηλιόλουστη Ρόδο.
Σ’ αυτή την εκδήλωση θα γίνει και η πρώτη κλήρωση που διεξάγει ο Οργανισμός Προβολής της Ρόδου, και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών, οι οποίοι κερδίζουν 2 μέρες δωρεάν πολυτελείς διακοπές στη Ρόδο, καθώς και ειδικές τιμές για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.