Αρχική Αθλητικά 30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, Ρεκόρ συμμετοχών στη Marathon Expo 2012

30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, Ρεκόρ συμμετοχών στη Marathon Expo 2012

Το ζωηρότατο ενδιαφέρον για τη Marathon Expo 2012 ολοένα και εντείνεται με τις συμμετοχές εκθετών να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ το ίδιο προβλέπεται και για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών όπου προβλέπεται ότι θα γίνει ρεκόρ συμμετοχών!

«Άρωμα» Μαραθωνίου θα έχει όπως όλα δείχνουν και ο φετινός Νοέμβρης.  Το ενδιαφέρον του κοινού και των επιχειρήσεων για την Athens Classic Marathon Expo 2012 που με διοργανωτή το ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής ολοένα και γιγαντώνεται.

Η Marathon Expo 2012, της οποίας φέτος την παραγωγή θα κάνει, από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2012 στο Ζάππειο Μέγαρο, η εταιρία «ACTION WAY», αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 40.000 επισκέπτες, την ώρα που οι εγγραφές στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών σπάνε κάθε ρεκόρ.

Εκτός από τον τεράστιο αριθμό δρομέων που θα κατακλύσουν το χώρο της Έκθεσης στο Ζάππειο, εκεί άλλωστε θα είναι και το κέντρο παραλαβής υλικού των δρομέων, χιλιάδες άλλοι επισκέπτες-εκπρόσωποι θα γνωρίσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πιο σημαντικών εταιρειών των κλάδων του αθλητισμού, fitness, τουρισμού και παράλληλων σχετικών υπηρεσιών.

Η βασική αλλαγή και κινητήριος δύναμη της φετινής ανανέωσης της Έκθεσης αποτελεί η συμφωνία του ΣΕΓΑΣ με την εταιρία «ACTION WAY» για την παραχώρηση του δικαιώματος παραγωγής της.  Έχοντας διοργανώσει μερικές από τις σημαντικότερες και με θεαματική απήχηση εκθέσεις στην Ελλάδα, η εταιρεία «ACTION WAY» αποτελεί εγγύηση για τη φετινή επιτυχία της Marathon Expo.

Το εξαιρετικά φιλόδοξο και δημοφιλές εκθεσιακό εγχείρημα, που ο ΣΕΓΑΣ, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και η ACTION WAY θέλουν να εξελίξουν στο εκθεσιακό γεγονός ορόσημο της χρονιάς, θα συγκεντρώσει τόσο το σύνολο του δρομικού κινήματος και της δρομικής αθλητικής αγοράς της Ελλάδας, η οποία σταθερά παρουσιάζει σημαντική δυναμική ανόδου, όσο και πολλές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, μιας και ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι το κορυφαίο αθλητικο-τουριστικό γεγονός της χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.