Αρχική Εκθέσεις 28η Philoxenia: Ευκαιρία προβολής και δικτύωσης με τη διεθνή τουριστική αγορά

28η Philoxenia: Ευκαιρία προβολής και δικτύωσης με τη διεθνή τουριστική αγορά

Με στραμμένο το βλέμμα σε καινούριες, διεθνείς αγορές στον κλάδο του τουρισμού, η 28η PHILOXENIA για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της εξελίσσεται και θέτει νέους στόχους. Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τουριστικές αγορές από τη Βαλκανική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στη φετινή PHILOXENIA 2012 θα φιλοξενηθούν 100 και πλέον εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) από τη Διεθνή Τουριστική Αγορά. Ενδεικτικά, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators) προέρχονται από τις εξής αγορές:

10 και πλέον από την Κίνα
10 από Ρωσία & Ουκρανία
Περισσότεροι από 10 από τις Βαλκανικές χώρες και την Τουρκία
Περισσότεροι από 20 από τις παραδοσιακές, μεγάλες αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας
6 και πλέον από την Ινδία
Τουλάχιστον 5 από τη Μεγάλη Βρετανία
Μεγάλος αριθμός από τις χώρες των ΗΠΑ, της Βραζιλίας και της Ν. Αφρικής

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 28η PHILOXENIA θα εκπροσωπηθεί η TUI με τουριστικό της γραφείο από την Ευρώπη, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής συνδέσμου από τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και από άλλες χώρες. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ένωση UEFA.

Την ίδια στιγμή, θα εκπροσωπηθούν δια των αρμοδίων τους ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα το «παρών» θα δώσουν τουριστικές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς του κλάδου και έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής φιλόδοξης προσπάθειας, στη PHILOXENIA θα πραγματοποιηθούν ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η διοργάνωση Συνεδρίων Θρησκευτικού και Πολιτιστικού Τουρισμού, ενώ προγραμματίζεται ειδικό αφιέρωμα πάνω στις νέες τεχνολογίες και το διαδικτυακό τουριστικό μάρκετινγκ.

Η φετινή νέα PHILOXENIA, που διοργανώνεται από τη HELEXPO σε συνεργασία με την εταιρία ARTION Conferences & Events, πρόκειται να αποτελέσει το πιο σημαντικό τουριστικό φόρουμ της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες και δίνοντας παράλληλα ώθηση στον τουρισμό της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα.  

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της PHILOXENIA 2012  HYPERLINK “http://www.helexpo.gr” www.helexpo.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.