Home Τουρισμός ΣΕΤΕ: Στόχος για το 2013, τα 17 εκατ. διεθνείς τουριστικές αφίξεις

ΣΕΤΕ: Στόχος για το 2013, τα 17 εκατ. διεθνείς τουριστικές αφίξεις

setelogoΗ ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τη βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού ήταν το αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης της Υπουργού Τουρισμού, κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ και όλους τους Προέδρους των Πανελλήνιων Κλαδικών Φορέων του τουρισμού. Μετά από τη δύσκολη φετινή συγκυρία, όπου ο ελληνικός τουρισμός έδειξε τις αντοχές του και τις δυνατότητές του, η συνεργασία Υπουργείου και ΣΕΤΕ θέτει τις προϋποθέσεις για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού, με στόχο για το 2013, τα 17 εκατ. διεθνείς τουριστικές αφίξεις.
 
Η συνάντηση έγινε ως συνθετική παρουσίαση των επιμέρους κλαδικών στρατηγικών που είχαν συζητηθεί στις αλλεπάλληλες συσκέψεις της κυρίας Υπουργού με τους φορείς χωριστά. Ο ΣΕΤΕ, ως εκπρόσωπος του συνόλου του τουριστικού τομέα, χαιρέτησε την ίδρυση του αυτόνομου Υπουργείου Τουρισμού, γεγονός, που σε συνδυασμό με τη γνώση του τομέα που ήδη έχει η κα Υπουργός και του ικανού επιτελείου που την υποστηρίζει, δημιουργεί δικαιολογημένα υψηλές προσδοκίες για το άμεσο μέλλον του ελληνικού τουρισμού.
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Α. Ανδρεάδης, δήλωσε ότι: «ο ΣΕΤΕ προσβλέπει σε μια συνεχή και γόνιμη συνεργασία με το Υπουργείο και τον ΕΟΤ για το καλό του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα. Πολύ σύντομα και ενόψει του 11ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», με θέμα «Marketing Greece: Αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την ποιοτική ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας», ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε τα πρώτα δείγματα γραφής της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στο ευαίσθητο θέμα της προώθησης και προβολής του ελληνικού τουρισμού».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version