Αρχική Αεροπορικά Νέα Οι Χειμερινές προσφορές της Lufthansa σας ταξιδεύουν στους πιο Cool Προορισμούς!

Οι Χειμερινές προσφορές της Lufthansa σας ταξιδεύουν στους πιο Cool Προορισμούς!

Lufthansa Κάντε μια σύντομη απόδραση! Μόνο για 2 ημέρες, 61 προορισμοί σε όλο τον κόσμο, σε τιμές που ξεκινούν από 479€!

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, η Lufthansa μας φέρνει κοντά στους πιο cool προορισμούς του υπερατλαντικού της δικτύου, με ειδικές προσφορές για Βόρειο και Νότιο Αμερική, Ασία και Αφρική. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βιαστείτε και να ολοκληρώσετε τις κρατήσεις σας μέσα στο διήμερο προσφορών, στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2012!

Στη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, το εκτενές δίκτυο της Lufthansa και οι μεγάλες προσφορές της, σας δίνουν την ευκαιρία να επισκεφθείτε συναρπαστικές πόλεις στις ΗΠΑ, τη Νότιο Αμερική, την Ασία ή την Αφρική, σε πολύ ειδικές προσφορές. Αδράξτε την ευκαιρία για μια χειμερινή απόδραση στην πολύβουη Νέα Υόρκη, στο Καράκας, στη Μπανγκόκ ή στο Γιοχάνεσμπουργκ! Επιλέξτε ανάμεσα από 61 διαφορετικούς υπερατλαντικούς προορισμούς της Lufthansa και καλό σας ταξίδι!

Προσφορές της Lufthansa Από Αθήνα Προς:
Βόρειο Ατλαντικό: Nέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Βοστόνη, Ατλάντα, Ντένβερ, Σικάγο, Χιούστον, Φοίνιξ, Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο κ.α., πχ Φιλαδέλφεια από €479
Νότιο Αμερική: Καράκας, Σάο Πάολο, Μπουένος Άιρες, Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπογκοτά κ.ά., πχ. Ρίο ντε Τζανέιρο από €649
Ασία: Μπανγκόκ, Πεκίνο, Ναντζίνγκ, Οσάκα, Σαγκάη, Σενγιάνγκ, Τόκιο, Κινγκντάο, Σιγκαπούρη, πχ. Πεκίνο από €549
Αφρική: Γιοχάνεσμπουργκ, Κάιρο, Λάγκος, Άκρα, πχ. Γιοχάνεσμπουργκ από €599

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.