Αρχική Κρουαζιέρες Η Windstar Cruises ανέθεσε τις πωλήσεις της στη Discover the World Ελλάδας

Η Windstar Cruises ανέθεσε τις πωλήσεις της στη Discover the World Ελλάδας

Η βραβευμένη εταιρία κρουαζιερών Windstar αναθέτει για πρώτη φορά τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ των πρόσφατα ανακαινισμένων κρουαζιερόπλοιων της στην Discover the World Ελλάδας.
Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της Windstar Daniel Chappelle είπε σχετικά με την εκπροσώπηση της εταιρίας από την Discover «επιλέξαμε την Discover the World να μας εκπροσωπήσει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, λόγω της καλής φήμης, αποτελεσματικότητας, αλλά και του παγκόσμιου δικτύου που διαθέτει.  Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να ενδυναμώσουμε τις πωλήσεις μας σε αυτές τις αγορές και να προωθήσουμε τις μοναδικές μας υπηρεσίες και δρομολόγια»    
“Τα γνώριμα στους Έλληνες πολυτελή mega-yachts με παρουσία στα ελληνικά νησιά, θα είναι τώρα πιο προσιτά σε όσους επιβάτες επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μεσόγειο – Ελληνικά νησιά-Τουρκία, Ιταλία, Β. Ευρώπη, Καραϊβική, Παναμά και Υπερατλαντικά δήλωσε ο Ντίνος Φραντζεσκάκης Δ/Σ της Discover the World στην Ελλάδα”
H Windstar το 2011 βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρία κρουαζιέρας μικρών-πλοίων στον κόσμο από το Travel & Leisure Magazine και το Conde Nast Traveler.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.