Αρχική Αεροπορικά Νέα Ένα νέο μέλος με σημαντική εμπειρία στην τουριστική τεχνολογία καλωσορίζει στην ομάδα...

Ένα νέο μέλος με σημαντική εμπειρία στην τουριστική τεχνολογία καλωσορίζει στην ομάδα της η Travelplanet24

Τον Κων/νο Κουκουμτζή, ένα στέλεχος από τον τομέα του travel technology στο κομμάτι των Flights, καλωσόρισε στην ομάδα της η Travelplanet24 στις αρχές Οκτώβρη, ενισχύοντας έτσι το know-how της εταιρείας. Ο Κων/νος Κουκουμτζής θα αναλάβει καθήκοντα Product Manager για το προϊόν των Flights με στόχο η εταιρεία να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του βέλτιστου συστήματος αεροπορικών κρατήσεων μέσα από τις επιμέρους ιστοσελίδες της. Με πτυχίο στο Business Administration και προερχόμενος από την Amadeus Hellas, όπου διατελούσε καθήκοντα Business Solution Specialist τα τελευταία 3.5 χρόνια, διαχειριζόταν τα accounts των μεγαλύτερων ελληνικών OTAs (Online Travel Agencies), ενώ παρείχε συμβουλευτική σχετικά με την επέκτασή τους στην Κεντρική Ανατολική και Νότια Ευρώπη.
Στη νέα του θέση, ο Κων/νος Κουκουμτζής θα ασχοληθεί με τη βέλτιστη ενσωμάτωση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Κρατήσεων (GDS) στη Μηχανή Αναζήτησης της Travelplanet24 για αεροπορικές κρατήσεις, καθώς και στη συνεργασία του προϊόντος των Flights με τα υπόλοιπα προϊόντα που παρέχονται από την εταιρεία.
Ο Philipp Brinkmann, CEO & co-owner της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Η εμπειρία του Κων/νου σε θέματα που αφορούν το κύριο προϊόν μας – τα Flights, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας», ενώ συνεχίζει «η τεχνογνωσία του σε θέματα συνεργασίας του αεροπορικού προϊόντος με τις υπόλοιπες οντότητες, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των προϊόντων μας στο σύνολό τους και θα προσθέσει νέες δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη».
Τα τελευταία δύο χρόνια, η Travelplanet24 έχει τριπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της με στόχο τη δημιουργία μιας δυναμικά εξελισσόμενης εταιρείας που αναπτύσσει καινοτόμα Τουριστική τεχνολογία. Στόχος της Travelplanet24 είναι η υλοποίηση εργαλείων που θα προσδώσουν στις ιστοσελίδες της την καλύτερη εμπειρία travel booking μέσω Διαδικτύου για εύκολες και γρήγορες αγορές. Η εταιρεία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του GR.EC.A.(Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.