Αρχική Εταιρικά Νέα Διευκρινιστική επιστολή απέστειλε ο ΟΛΠ στην εφημερίδα “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ” σχετικά με δημοσίευμα της

Διευκρινιστική επιστολή απέστειλε ο ΟΛΠ στην εφημερίδα “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ” σχετικά με δημοσίευμα της

Celestyal Cruises

ΟΛΠΗ Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. απέστειλε στην εφημερίδα “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ” την ακόλουθη επιστολή:

“Κύριοι,

Το δισέλιδο δημοσίευμά σας με τίτλο “Συγκάλυψη σκανδάλων καταγγέλλονται στον ΟΛΠ” αποτελεί πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας και των ενεργειών της Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε.
Η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. όχι μόνο δε συγκάλυψε την υπόθεση αυτή, αλλά αφού ΑΜΕΣΑ τη διερεύνησε την απέστειλε στην Εισαγγελία.
Η υπόθεση αυτή, η οποία αφορά έργο, το οποίο ανατέθηκε το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2009, ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διαδικασία οριστικής παραλαβής του έργου τον Φεβρουάριο 2012 και διερευνήθηκε άμεσα από τη Δ/νση Επιθεώρησης, ανεξάρτητους εκτιμητές, διεξήχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από Γενικό Διευθυντή, υποχρεώθηκε η κατασκευάστρια εταιρία να συνομολογήσει την επιστροφή των διαφορών εντόκως και με Φ.Π.Α. (όχι συμβιβασμό) και τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού επέβαλε στα εμπλεκόμενα στελέχη τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό ποινές. Σημειωτέον ότι το έργο δεν έχει ακόμα παραληφθεί.
Επομένως η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. όχι μόνο δε συγκάλυψε, αλλά ενήργησε άμεσα προστατεύοντας τα οικονομικά συμφέροντα του ΟΛΠ ΑΕ.
Όλα τα λοιπά τα οποία καταγράφονται στην εφημερίδα σας, αποτελούν μονομερή και στρεβλή αποτύπωση απόψεων εμπλεκομένων, οι οποίοι ήδη ελέγχονται και για άλλες παράνομες ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, με πλήρη διαφάνεια, τα θέματα αυτά με πρωτοβουλία του Οργανισμού διερευνώνται από την Δικαιοσύνη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.