Αρχική Αεροπορικά Νέα Harro–Julius Petersen ο Νέος Διευθυντής της Lufthansa στην Ελλάδα, τονίζει: οι επενδύσεις...

Harro–Julius Petersen ο Νέος Διευθυντής της Lufthansa στην Ελλάδα, τονίζει: οι επενδύσεις τα ερχόμενα χρόνια θα ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ

Η Lufthansa καλωσορίζει τον κύριο Harro–Julius Petersen (58) στη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, με έδρα την Αθήνα,  Travelling News τέλη Ιουλίου.

Υπό το νέο του αυτό ρόλο, ο κύριος Petersen θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και την εκπροσώπηση των εταιριών Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines και SWISS για την Ελλάδα και την Κύπρο. Πριν την μετάθεσή του στην Αθήνα, ο κύριος Petersen διετέλεσε Γενικός Διευθυντής για τη Σκανδιναβία, τη Φινλανδία και τις Χώρες της Βαλτικής, με έδρα τη Στοκχόλμη, από το 2007 έως τον Ιούλιο του 2012.

Ο κύριος Petersen διαδέχεται τον κύριο Paulo Yoshikawa (58), ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο για περισσότερα από 6 χρόνια. Ο κύριος Yoshikawa έχει μετακομίσει πλέον στο Ελσίνκι, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Διευθυντής της Lufthansa στη Φινλανδία.

“Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στην Αθήνα υπεύθυνος για τη Lufthansa στην Ελλάδα και την Κύπρο, προκειμένου να συνδράμω στην περαιτέρω ενίσχυση του προϊόντος μας. Είμαστε πολύ καλά εδραιωμένοι στην ελληνική αγορά και είμαστε γνωστοί ως ιδιαίτερα αξιόπιστος και ισχυρός συνεργάτης. Παρά την τρέχουσα ταραχώδη περίοδο, την οποία εκλαμβάνουμε ως μία ευκαιρία αλλά και πρόκληση για την εξέλιξη και την περαιτέρω ενδυνάμωσή μας, οι 6 καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα, μέσω των κόμβων μας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, προσφέρουν στους Έλληνες επιβάτες την ευκαιρία να φτάνουν στους προορισμούς της επιλογής τους γρήγορα, αξιόπιστα και άνετα, προσφέροντας 216 προορισμούς σε 83 χώρες σε τέσσερις ηπείρους”, δήλωσε ο κύριος Petersen.

“Με το εκτενές δίκτυο προορισμών που διαθέτουμε, αλλά και τις διαρκείς επενδύσεις μας που τα ερχόμενα χρόνια θα ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ σε αναβαθμίσεις προϊόντος και καινοτομίες, ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις ταξιδιωτικές απαιτήσεις των πελατών μας από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική προς τον υπόλοιπο κόσμο. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η Lufthansa παρουσιάζει πλέον τη νέα Business Class, καθώς και τη «Βασίλισσα των Ουρανών» Boeing 747-8, που ταξιδεύει προς επιλεγμένους προορισμούς από τον κόμβο μας στη Φρανκφούρτη ”, πρόσθεσε.

Γεννημένος τη 12η  Φεβρουαρίου 1954, αποφοίτησε με διακρίσεις από το σχολείο στο Lübeck το 1972, ενώ το 1982 ολοκλήρωσε  τις σπουδές του στην Αγγλική Γλώσσα και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου.

Ο κύριος Harro-Julius Petersen ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του tour operating για την Κούβα και την Ελλάδα το 1982, όπου παρέμεινε μέχρι το 1988. Κατόπιν, εντάχθηκε στην Air France Γερμανίας, μέχρι το 2000. Το ίδιο έτος προήχθη σε Γενικό Διευθυντή της Lufthansa στη Βόρεια Γερμανία, μια θέση που ανέλαβε με ιδιαίτερη επιτυχία έως το 2007, όταν διορίστηκε Γενικός Διευθυντής για τη Σκανδιναβία, τη Φινλανδία και τις Χώρες της Βαλτικής. Επί του παρόντος, έχει μετατεθεί στην Ελλάδα ως Γενικός Διευθυντής για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κύριος Petersen είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει τα αγαπημένα του χόμπι, το ποδόσφαιρο, τη λογοτεχνία, την ιστορία και τη μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.